A hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb eladó lakásait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

2 szobás lakás a Szépvölgyi úton

Budapest II. kerületében, a Hármashatár-hegy és a Kolosy tér szomszédságában eladásra kínálnak egy 54 m2-es, 2 szobás lakást. Az ingatlan teljes felújításon esett át a közelmúltban, aminek keretén belül új, fa nyílászárók, új fűtésrendszer, új vezetékek és új burkolatok kerültek kialakításra. A lakás ára 43,98 millió forint, ami 814 ezer Ft/m2.

eladó lakás II. kerület

Luxus ingatlan az Andrássy úton

Elegáns, magas szinten felújított lakásra bukkantunk az Andrássy úton. Az ingatlan 75 m2-es és 2,5 szobával rendelkezik. Az angol nyelvű leírásból nem derül ki, hogy a 115 milliós vételár tartalmazza-e az igencsak drága bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat.

Csodaszép lakás Szegeden

Szegeden a Juhász Gyula utcában eladó ízlésesen felújított 93 m2-es, nappali, konyha + 2 szobás napfényes tágas terekkel rendelkező I. emeleti lakás, amihez tartozik még egy belső udvari garázs is. A lakás 34,9 millió forintba kerül, ami tartalmazza a beépített bútorokat is, a többi berendezési tárgy és dekoráció külön megállapodásban alapján elérhető.

Eladó lakás Szeged

Menő családi ház a Balaton közelében

Igazi nagyágyúra bukkantunk a Balatontól mindössze 5 km-re található Köröshegyen. A 234 m2-es ingatlan 4 szobával, 2 konyhával és 3 fürdőszobával rendelkezik. A ház saját ivóvizes kúttal rendelkezik, a meleg vízellátás és a fűtés hőszivattyús rendszerrel (padlófűtés) megoldott, a tetőn napelemek lettek elhelyezve. Az ingatlanban rengeteg potenciál rejlik, alkalmas lehet lakhatásra, cégközpontnak, vendéglátó egységnek, magán klubnak, kereskedelmi egységnek egyaránt.

Eladó ház Balaton

Penthouse hatalmas terasszal

A XI. kerületben találjuk ezt a fantasztikus, 69 m2-es, 2,5 szobás egyedi penthouse-t. A lakáshoz tartozik egy 100 m2-es terasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre. Az épületet 2009-ben adták át, a lakás állapota újszerű. Az exkluzív ingatlanért 74,9 millió forintot kell majd fizetnie az új lakóknak.

terasz

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

© 2024 (v2.202102)