Körpanoráma a Táborhegyről!

A III. kerület mesés perceket okozhat! Táborhegyen ébredni és a körpanorámás teraszon szürcsölni a limonádét kellemes érzés lehet. Egészen érdekes és méretes budai családi ház került a figyelmünk középpontjába! Mutatjuk!

Budán, csendes kis utcában várja új lakóit ez a 4 és fél szobás ingatlan. A földszinten egy nappali, étkező, konyha, hálószoba, kamra és kádas fürdőszoba, az emeleten pedig egy dolgozó szoba és három hálószoba található. A szintről egy padlásra is feljuthatunk, amit igény szerint beépíthetünk és berendezhetünk. A legalsó szinten dupla állásos garázs van, sőt egy nagy tér is lehetőséget ad szülinapok, bulik megtartására, vagy kondizásra, esetleg tárolásra.

A táborhegyi családi házról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

budai családi ház

A panoráma egyszerűen csodás és az a jó, hogy az emeleti hálószobák mindegyikéből ki lehet lépni a teraszra és csodálni a kilátást, tiszta időben még a Mátra is látható. A lakás berendezése hagyományos stílusú, különös figyelmet kaptak az állati eredetű díszek és a fából készült kiegészítők, bútordarabok. Az infrastruktúra is kiváló, hiszen közelben iskola és bevásárlási lehetőség, a Bécsi út és az Euro Center 15 percen belül elérhető a tömegközlekedéssel.

telkes családi ház

A 2005-ben felújított ingatlan hátsó részén egy rendezett kertet is kialakítottak. Itt pihenésre alkalmas helyeket és grillezőt is találunk, az előkertet viszont virágok, dísznövények teszik látványosabbá.

budapesti családi ház

© 2024 (v2.202102)