Rómaifürdőn jártunk, csodás lakásokat találtunk!

A Rómaifürdőt be sem kell mutatni! Az ott található lakásokat azonban érdemes megtekinteni. Nyugodt környezetben mesés pillanatokban részesülhetünk, akár otthonunkban is. Körülnéztem az otthontérkép.hu oldalunkon és a rómaifürdői lakások választékán legeltettem szemem! Bevallom volt amin, amiket találtam feltétlenül közszemlére kell bocsájtanom. Mutatom!

A Római-parti ékszerdoboz, a maga 57 nm-es alapterületével eladó! Az ingatlanban két külön nyíló szobát alakítottak ki, amelyekbe kiváló minőségű bútordarabokat helyeztek el. A lakás igényesen felújított állapotban van és az ablakból kinézve a Duna-parti fák láthatók. Pluszként megemlíthető, hogy teraszos, ami egy pozitív dolog lehet ha elhelyezkedését nézzük, sőt a lakásban hintaágyat is találunk!

További képekért kattints a fotóra!

budai lakások

A következő, III. kerületi lakás épületét 10 éve építették, a lakók biztonságáért 24 órás portaszolgálat és kamera rendszer felügyel. A lakóparkban egy zárt őspark található, ahol két játszótér, egy műfüves focipálya van kiépítve. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával, a környék kitűnő sportolási, pihenési és kirándulási lehetőségekkel rendelkezik.

További képekért kattints a fotóra!

III. kerületi lakás

Aztán itt van egy 2006-ban épült társasház földszintjén található kertkapcsolatos lakás! Amerikai konyhás a nappali, két hálószobával és külön fürdőszobával rendelkezik, ezekhez még tartozik egy saját kocsibeálló és saját tároló is. Nagyon jól használták barna színt, szépen kiemeli a világos színű falakat.

A Nánási úti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

rómaifürdői ingatlan

Az alábbi 2 szobás exkluzív ingatlan a Római parti luxus lakóparkban található. A nappaliból és a szobából ki tudunk lépni a 15 nm-es teraszra. A kikapcsolódási lehetőségeket a lakópark biztosítja. A kertből a Duna-parti sétányra jutunk, ahol úgy érezhetjük magunkat mintha nyaralnánk, hiszen éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek is várnak.

További képekért kattints a fotóra!

budai ingatlanok

A Római-parton egy exkluzív loft lakást is találtam! Az ingatlan a 50 m-re található a Duna-parttól, a Római Wellness Otthon Lakóparkban, berendezése az új tulajdonosok igénye szerint történhet. A lakópark több kényelmi szolgáltatást is biztosít az ott lakóknak, ilyen például a saját uszoda, külső medence, wellness rész, amelyeket mindenki korlátlanul használhat.

A lakás látványterveiről még több fotót a nappalira kattintva tekinthetsz meg!

III. kerületi ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)