Rómaifürdőn jártunk, csodás lakásokat találtunk!

A Rómaifürdőt be sem kell mutatni! Az ott található lakásokat azonban érdemes megtekinteni. Nyugodt környezetben mesés pillanatokban részesülhetünk, akár otthonunkban is. Körülnéztem az otthontérkép.hu oldalunkon és a rómaifürdői lakások választékán legeltettem szemem! Bevallom volt amin, amiket találtam feltétlenül közszemlére kell bocsájtanom. Mutatom!

A Római-parti ékszerdoboz, a maga 57 nm-es alapterületével eladó! Az ingatlanban két külön nyíló szobát alakítottak ki, amelyekbe kiváló minőségű bútordarabokat helyeztek el. A lakás igényesen felújított állapotban van és az ablakból kinézve a Duna-parti fák láthatók. Pluszként megemlíthető, hogy teraszos, ami egy pozitív dolog lehet ha elhelyezkedését nézzük, sőt a lakásban hintaágyat is találunk!

További képekért kattints a fotóra!

budai lakások

A következő, III. kerületi lakás épületét 10 éve építették, a lakók biztonságáért 24 órás portaszolgálat és kamera rendszer felügyel. A lakóparkban egy zárt őspark található, ahol két játszótér, egy műfüves focipálya van kiépítve. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával, a környék kitűnő sportolási, pihenési és kirándulási lehetőségekkel rendelkezik.

További képekért kattints a fotóra!

III. kerületi lakás

Aztán itt van egy 2006-ban épült társasház földszintjén található kertkapcsolatos lakás! Amerikai konyhás a nappali, két hálószobával és külön fürdőszobával rendelkezik, ezekhez még tartozik egy saját kocsibeálló és saját tároló is. Nagyon jól használták barna színt, szépen kiemeli a világos színű falakat.

A Nánási úti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

rómaifürdői ingatlan

Az alábbi 2 szobás exkluzív ingatlan a Római parti luxus lakóparkban található. A nappaliból és a szobából ki tudunk lépni a 15 nm-es teraszra. A kikapcsolódási lehetőségeket a lakópark biztosítja. A kertből a Duna-parti sétányra jutunk, ahol úgy érezhetjük magunkat mintha nyaralnánk, hiszen éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek is várnak.

További képekért kattints a fotóra!

budai ingatlanok

A Római-parton egy exkluzív loft lakást is találtam! Az ingatlan a 50 m-re található a Duna-parttól, a Római Wellness Otthon Lakóparkban, berendezése az új tulajdonosok igénye szerint történhet. A lakópark több kényelmi szolgáltatást is biztosít az ott lakóknak, ilyen például a saját uszoda, külső medence, wellness rész, amelyeket mindenki korlátlanul használhat.

A lakás látványterveiről még több fotót a nappalira kattintva tekinthetsz meg!

III. kerületi ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

© 2024 (v2.202102)