Megvan, hogy ki vitte el az Otthontérkép félmilliós fődíját

Nagyon aktívak voltak olvasóink az Otthontérkép kincskereső nyereményjátékán. A sok kincsesládát talált játékosok közül kisorsoltuk a fődíjast, aki 500 ezer forinttal lett gazdagabb.

Májusban rendeztük a játékot. Az vehetett részt, akinek már volt aktív hirdetése az otthonterkep.hu-n, vagy  a játék ideje alatt feltöltött egy ingatlant. Az oldalra való bejelentkezés után keresést kellett indítani, majd a megjelenő listaoldalon a hirdetéseknél látott kincsesládát felnyitni. A hirdetésfeltöltők növelhették esélyeiket azzal, hogy különféle, egyre nagyobb értékét képviselő kiemelési csomagot vettek.
A napi nyeremények mellett egy 500 ezer forintos fődíjat sorsoltunk, ennek győztese Kis Gábor lett, akit gyorsan meg is kérdeztünk, mi volt a nyerő taktikája.
Korbuly Krisztián (balra) vezérigazgató adta át a fődíjat.
A rövid, de tartalmas átadási ünnepségen Gábor azt mondta, hogy igyekezett több portálon is hirdetni ingatlanát, hogy minél nagyobb célközönséget érhessen el, de “nagyon tetszett az otthontérkép lista + térkép funkciója, mivel automatikusan szűkíthettem a találati listát a kívánt régióra. Ezáltal egyből láthattam, milyen közel találok buszmegállót, boltot a környéken, mennyire egyszerűen megközelíthető az adott ingatlan. Továbbá a különböző kiemelések ár-érték aránya is optimálisnak tűnt. A kezelőfelület egyszerű és közérthető, és mivel jómagam is keresgélek az ingatlanok között, így ez az egyik legfontosabb szempont.”
Szóval:
“A fent említett helyzet okán – tehát, hogy nem csupán eladói, hanem érdeklődő/vásárlói oldalon is jelen vagyok – nagyon sok hirdetést néztem meg, és kézenfekvő volt, hogy részt vegyek a kincsesládák gyűjtögetésében. Mivel az általam hirdetett ingatlan sem talált gazdára pillanatok alatt, így megújítottam/kiemeltem a hirdetésemet, természetesen tudva, hogy ezáltal a nyerési esélyem is növekszik.”
Persze megkérdeztük azt is, hogy mire költi ezt a nem kevés pénzt. Talán nem meglepő módon azt mondta, hogy a leendő ingatlanban is szeretne ezt-azt csinosítgatni, felújítani. És persze széles mosollyal az arcán hozzáfűzte: Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a játékon és köszönöm, hogy ebben segítséget nyújtotok nekem.”
Minden nyertesnek gratulálunk és ne feledjétek: nagyon megéri követni az Otthontérkép oldalát a Facebookon, hiszen a sok jó tanács és persze az érdekes ingatlan mellet folyamatosan jelentkezünk játékokkal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

© 2024 (v2.202102)