Megvan, hogy ki vitte el az Otthontérkép félmilliós fődíját

Nagyon aktívak voltak olvasóink az Otthontérkép kincskereső nyereményjátékán. A sok kincsesládát talált játékosok közül kisorsoltuk a fődíjast, aki 500 ezer forinttal lett gazdagabb.

Májusban rendeztük a játékot. Az vehetett részt, akinek már volt aktív hirdetése az otthonterkep.hu-n, vagy  a játék ideje alatt feltöltött egy ingatlant. Az oldalra való bejelentkezés után keresést kellett indítani, majd a megjelenő listaoldalon a hirdetéseknél látott kincsesládát felnyitni. A hirdetésfeltöltők növelhették esélyeiket azzal, hogy különféle, egyre nagyobb értékét képviselő kiemelési csomagot vettek.
A napi nyeremények mellett egy 500 ezer forintos fődíjat sorsoltunk, ennek győztese Kis Gábor lett, akit gyorsan meg is kérdeztünk, mi volt a nyerő taktikája.
Korbuly Krisztián (balra) vezérigazgató adta át a fődíjat.
A rövid, de tartalmas átadási ünnepségen Gábor azt mondta, hogy igyekezett több portálon is hirdetni ingatlanát, hogy minél nagyobb célközönséget érhessen el, de “nagyon tetszett az otthontérkép lista + térkép funkciója, mivel automatikusan szűkíthettem a találati listát a kívánt régióra. Ezáltal egyből láthattam, milyen közel találok buszmegállót, boltot a környéken, mennyire egyszerűen megközelíthető az adott ingatlan. Továbbá a különböző kiemelések ár-érték aránya is optimálisnak tűnt. A kezelőfelület egyszerű és közérthető, és mivel jómagam is keresgélek az ingatlanok között, így ez az egyik legfontosabb szempont.”
Szóval:
“A fent említett helyzet okán – tehát, hogy nem csupán eladói, hanem érdeklődő/vásárlói oldalon is jelen vagyok – nagyon sok hirdetést néztem meg, és kézenfekvő volt, hogy részt vegyek a kincsesládák gyűjtögetésében. Mivel az általam hirdetett ingatlan sem talált gazdára pillanatok alatt, így megújítottam/kiemeltem a hirdetésemet, természetesen tudva, hogy ezáltal a nyerési esélyem is növekszik.”
Persze megkérdeztük azt is, hogy mire költi ezt a nem kevés pénzt. Talán nem meglepő módon azt mondta, hogy a leendő ingatlanban is szeretne ezt-azt csinosítgatni, felújítani. És persze széles mosollyal az arcán hozzáfűzte: Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a játékon és köszönöm, hogy ebben segítséget nyújtotok nekem.”
Minden nyertesnek gratulálunk és ne feledjétek: nagyon megéri követni az Otthontérkép oldalát a Facebookon, hiszen a sok jó tanács és persze az érdekes ingatlan mellet folyamatosan jelentkezünk játékokkal.


© 2021 (v2.202102)