Brutál jó most a kínálat kivételes házakból Szentendrén

Szeretne gyönyörű természeti környezetben egy fantasztikus házban lakni? Ha igen, akkor irány Szentendre! Tátva maradt a szánk, amikor megnéztük, milyen eladó ingatlanokat kínálnak itt 100 és 200 millió forint között. Van itt sós vizű fűthető medence, intim kert, borozó búbos kemencével, de 6 méter belmagasságú átriumos tetőtér is.

Csodás fekvés, pezsgő művészeti és kulturális élet, no meg élénk turizmus jellemzi a Dunakanyar ékkövét, Szentendrét. A mintegy 26 ezres lakosú városka igazán vonzó lehet azok számára, akik költöznének Budapestről, de legfeljebb közeli agglomerációs településekben gondolkodnak. 

Szentendrén minden adott a békés, ám különleges mindennapokhoz. A festők városát a Duna, a Szentendrei-sziget és a Visegrádi-hegység teszi igazán vonzó fekvésűvé, ráadásul a fővárosból nem csak rövid autóúttal, hanem HÉV-vel (H5) is könnyedén megközelíthető. Rengeteg a természeti és a kulturális látnivaló errefelé a Pismánytól a Marcipánmúzeumig. 

Itt született többek között Hamvas Béla író, Wolf Kati énekesnő, Benkovics György festőművész és Andorka Péter zeneszerző is. 

De nézzük most inkább Szentendre ingatlanpiacát! A 100 és 200 millió forint közötti árkategóriában keresgéltünk az Otthontérkép adatbázisában újszerű, rendkívül jó állapotú vagy felújított házak után kutatva. 

Nem csalódtunk. Amilyen gyönyörű maga a település, legalább olyan káprázatos ingatlanok keresik itt új tulajdonosaikat. 

Pismányban 129 millióért kínálják ezt az 5 szobás alápincézett családi házat csodálatos örök panorámával, 3 állásos garázzsal, nagy teraszokkal, kültéri medencével, 1203 négyzetméteres, parkosított telekkel és szinte a teljes berendezéssel. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 10 éve épült, és 2017-ben kívülről teljesen felújították.


Kattints a képre még több fotóért!

Automata öntöző és csepegtető, valamint kamerarendszer, kerti sütögető, kandalló, összesen 120 négyzetméternyi terasz, 9×4 méteres, sós vizű, fűthető kültéri medence, elektromos redőnyök az emeleten, klíma, konditerem, terméskő támfalak.

Kattints a képre még több fotóért!

Kellhet ennél több? 

Pismány lábánál 139 millió forintért eladó ez a szintén 5 szobás, 3 szintes, téglaépítésű családi ház.

Kattints a képre még több fotóért!

815 négyzetméteres telek, 3 beállásos garázs, borozó búbos kemencével, konditerem, kandalló, fűthető medence, jakuzzi, szauna, téli kert, 20 négyzetméteres terasz. Csak néhány az extrák listájáról.

Kattints a képre még több fotóért!

A tetőtér 94 négyzetméteres, átriumos, 6 méteres belmagasságú, egyedi tervezésű.

Kattints a képre még több fotóért!

A parkosított kertben grillsütő, bográcshely, a terasz pedig balkán mészkő burkolattal készült.

Kattints a képre még több fotóért!

180 millió forint az ára ennek a Szentendre belvárosában található 160 négyzetméteres háznak. 

Kattints a képre még több fotóért!

Egyedülálló elhelyezkedés, borospince, dupla garázs, intim kert.

Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű.


© 2021 (v150.202005)