Nem ciki a régies hangulat az otthonokban!

Modern világ, modern berendezés. Na de mi van ha a hagyományosabb, régi bútordarabokat kedveljük továbbra is? Semmi, sőt nagyon is értékelhető, hogy egy kis régiséget beleviszünk az otthon hangulatába.

Sokszor keveredik persze a modern stílussal, de persze ilyenkor ügyelni kell, hogy azért ne legyenek annyira távol egymástól ezek. Családi házakat nézegettem, amikor ez a néhány különlegesség a szemem elé került. Mutatom a régies otthonok válogatást!

Régies stílusú luxuslakás található Újlipótvárosban, a Szent István park közvetlen közelében. A felújított lakás parkettája cseresznyefából van, a burkolatok pedig márványból és gránitból. A bútorok antik és olasz tömör diófából készültek. Ki kell emeljem, hogy csodás a budai panorámája, igazán hangulatos perceket szerezhet.

További képekért kattints a fotóra!

régies otthonok

Rönkfából készült családi ház is keresi új lakóit Pilisszentlászlón. Ez a 3 és 2 fél szobás csoda, méretes 2113 nm-es telekkel is rendelkezik, emellett teraszkapcsolatos nappalival is, amiben egy kandalló dobja fel a hangulatot téli, hideg estéken, nyáron pedig dizájn elemként, díszként szolgál. Világos belső terek és kényelem jellemzi az otthont!

A csodás berendezésű lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó családi házak

Igazán kis antik berendezésű XIV. kerületi családi házra is rátaláltam. A lakás minden szegletében régies tárgyak, bútordarabokat lehet megfigyelni. Zugló zöldjében, nem beépíthető területre néző villaház keresi új lakóit. A közelben kiváló közlekedési és kikapcsolódási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

További képekért kattints a fotóra!

családi házak

Akár két generáció részére is ajánlják a következő ingatlant. A Budán található családi házrész szép panorámával és egy nagy méretű telekkel is büszkélkedik. Sok olyan berendezési kelléket tartalmaz, ami a régies stílust képviseli és a zöld növényekkel teli helyiségekben nagyon jól mutatnak.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlanok

A Itt van ez a felújított pomázi ingatlan is, csak pár perc séta a HÉV megállójától. Az alsó szinten terasz-kert kapcsolatos nappali is található, az emeleten pedig a 4 szoba mellett egy hatalmas napozóterasz is. A tetőtér igény szerint akár beépíthető. Igazán régies hangulatot adnak a kiegészítők és a fából készült bútorok is.

A régies otthonról még több képet a képre kattintva tekinthetsz meg!

családi ház

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

© 2024 (v2.202102)