Nem ciki a régies hangulat az otthonokban!

Modern világ, modern berendezés. Na de mi van ha a hagyományosabb, régi bútordarabokat kedveljük továbbra is? Semmi, sőt nagyon is értékelhető, hogy egy kis régiséget beleviszünk az otthon hangulatába.

Sokszor keveredik persze a modern stílussal, de persze ilyenkor ügyelni kell, hogy azért ne legyenek annyira távol egymástól ezek. Családi házakat nézegettem, amikor ez a néhány különlegesség a szemem elé került. Mutatom a régies otthonok válogatást!

Régies stílusú luxuslakás található Újlipótvárosban, a Szent István park közvetlen közelében. A felújított lakás parkettája cseresznyefából van, a burkolatok pedig márványból és gránitból. A bútorok antik és olasz tömör diófából készültek. Ki kell emeljem, hogy csodás a budai panorámája, igazán hangulatos perceket szerezhet.

További képekért kattints a fotóra!

régies otthonok

Rönkfából készült családi ház is keresi új lakóit Pilisszentlászlón. Ez a 3 és 2 fél szobás csoda, méretes 2113 nm-es telekkel is rendelkezik, emellett teraszkapcsolatos nappalival is, amiben egy kandalló dobja fel a hangulatot téli, hideg estéken, nyáron pedig dizájn elemként, díszként szolgál. Világos belső terek és kényelem jellemzi az otthont!

A csodás berendezésű lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó családi házak

Igazán kis antik berendezésű XIV. kerületi családi házra is rátaláltam. A lakás minden szegletében régies tárgyak, bútordarabokat lehet megfigyelni. Zugló zöldjében, nem beépíthető területre néző villaház keresi új lakóit. A közelben kiváló közlekedési és kikapcsolódási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

További képekért kattints a fotóra!

családi házak

Akár két generáció részére is ajánlják a következő ingatlant. A Budán található családi házrész szép panorámával és egy nagy méretű telekkel is büszkélkedik. Sok olyan berendezési kelléket tartalmaz, ami a régies stílust képviseli és a zöld növényekkel teli helyiségekben nagyon jól mutatnak.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlanok

A Itt van ez a felújított pomázi ingatlan is, csak pár perc séta a HÉV megállójától. Az alsó szinten terasz-kert kapcsolatos nappali is található, az emeleten pedig a 4 szoba mellett egy hatalmas napozóterasz is. A tetőtér igény szerint akár beépíthető. Igazán régies hangulatot adnak a kiegészítők és a fából készült bútorok is.

A régies otthonról még több képet a képre kattintva tekinthetsz meg!

családi ház

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)