Legyen Sopron az otthonod!

A leghűségesebb város címet kapó Sopron nem csak a fesztivál miatt menő hely, hanem kinézete, határ közelisége és történelme miatt is. A soproni lakáskínálat nem okozott csalódást, hiszen kiváló ár-érték arányú, takaros eladó otthonokra lehet találni. A gyűjteményünk lakásai 20 és 38 millió között ingadoznak.

Csodás színes ingatlanra bukkantunk, ami közel van a Várkerülethez, egyetemhez, vasútállomáshoz. A harmadik emeleti 4 szobás ingatlan igazán menő lakberendezéssel, mint például a képen látható fényforrás, és díszekkel dobja fel a lakást. Ijesztően jól mutatnak a sárga szobában az egyedi, fából készült maszkok is. A lakás minden helyisége más-más színben varázsol mesés hangulatot. A lakás 24,9 millióba kerül.

Soproni ingatlan

Itt egy másik színes, 3 szobás lakás, amiben már a kék, a fehér és a rózsaszín dominál. A fehér színű bútordarabok nagyon jól kiegészítik a színes felületeket. A társasházi lakás újszerű állapotban van, jó elosztású és világos, sőt erkélyes is. A közös használatú parkosított kert is igénybe vehető, ami csendes, nyugodt percek eltöltésére kiváló lehet.

Soproni otthonok

Frekventált helyen levő 4 szobás ingatlan nappalijából a Várkerületre lehet kitekinteni. A lakás jó elrendezésű, 84 nm-es, amit nagyon jól kihasználtak az ott lakók, például ezzel a sarokkanapéval és a kényelmes fotellel. Hát igen, fontos a kényelem, főleg egy fárasztó nap után. Az alábbi a felső határunk legközelebb eső otthona, 37,9 M forintba kerül.

erkélyes lakás

Sopronban a Széchenyi téren is találni egy igazán különleges lakást. A 2 szoba egyikében kihasználták a belmagasságot és egy érdekes galériát alakítottak ki. A nagyon hangulatos emeleti kis helyiség, de a két szoba berendezése is különleges hangulatot és stílust ötvöznek. Az ingatlan kiváló befektetés lehet családok számára is, hiszen központi elhelyezkedése lehetővé teszi azt, hogy gördülékenyebben teljenek a mindennapok.

eladó lakások

Itt ez a kétszintes, jó elosztású lakás, aminek alsó részén egy étkezős konyha, 2 hálószoba és egy nagy nappali található, a felső szinten pedig egy hálószoba és gardrób helyiség. A társasházhoz belső zárt kert is tartozik, játszótérrel. A vételár 31,9 M forint.

társasházi lakások

© 2021 (v150.202005)