Legyen Sopron az otthonod!

A leghűségesebb város címet kapó Sopron nem csak a fesztivál miatt menő hely, hanem kinézete, határ közelisége és történelme miatt is. A soproni lakáskínálat nem okozott csalódást, hiszen kiváló ár-érték arányú, takaros eladó otthonokra lehet találni. A gyűjteményünk lakásai 20 és 38 millió között ingadoznak.

Csodás színes ingatlanra bukkantunk, ami közel van a Várkerülethez, egyetemhez, vasútállomáshoz. A harmadik emeleti 4 szobás ingatlan igazán menő lakberendezéssel, mint például a képen látható fényforrás, és díszekkel dobja fel a lakást. Ijesztően jól mutatnak a sárga szobában az egyedi, fából készült maszkok is. A lakás minden helyisége más-más színben varázsol mesés hangulatot. A lakás 24,9 millióba kerül.

Soproni ingatlan

Itt egy másik színes, 3 szobás lakás, amiben már a kék, a fehér és a rózsaszín dominál. A fehér színű bútordarabok nagyon jól kiegészítik a színes felületeket. A társasházi lakás újszerű állapotban van, jó elosztású és világos, sőt erkélyes is. A közös használatú parkosított kert is igénybe vehető, ami csendes, nyugodt percek eltöltésére kiváló lehet.

Soproni otthonok

Frekventált helyen levő 4 szobás ingatlan nappalijából a Várkerületre lehet kitekinteni. A lakás jó elrendezésű, 84 nm-es, amit nagyon jól kihasználtak az ott lakók, például ezzel a sarokkanapéval és a kényelmes fotellel. Hát igen, fontos a kényelem, főleg egy fárasztó nap után. Az alábbi a felső határunk legközelebb eső otthona, 37,9 M forintba kerül.

erkélyes lakás

Sopronban a Széchenyi téren is találni egy igazán különleges lakást. A 2 szoba egyikében kihasználták a belmagasságot és egy érdekes galériát alakítottak ki. A nagyon hangulatos emeleti kis helyiség, de a két szoba berendezése is különleges hangulatot és stílust ötvöznek. Az ingatlan kiváló befektetés lehet családok számára is, hiszen központi elhelyezkedése lehetővé teszi azt, hogy gördülékenyebben teljenek a mindennapok.

eladó lakások

Itt ez a kétszintes, jó elosztású lakás, aminek alsó részén egy étkezős konyha, 2 hálószoba és egy nagy nappali található, a felső szinten pedig egy hálószoba és gardrób helyiség. A társasházhoz belső zárt kert is tartozik, játszótérrel. A vételár 31,9 M forint.

társasházi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

© 2024 (v2.202102)