Ne sokat gondolkodj! Most vegyél nyaralót vagy házat Hévízen vagy Keszthelyen!

Hévízen márványpadlós, azonnal költözhető, privát kertkapcsolatos vadiúj otthonokat, Keszthelyen fantasztikus belső dizájnnal és édenkerttel ölelt házakat kínálnak. A Balaton partjának ez a része télen-nyáron pezseg mind kulturális, mind ingatlanpiaci szempontból.

Sorjáznak a szebbnél szebb eladó családi házak, nyaralók és új építésű ingatlanok a méltán felkapott Keszthelyen és Hévízen. Szétnéztünk a két korántsem csak nyáron népszerű település ingatlanpiacán.

Aki igazi kis édenkertet keres, annak mindenképpen figyelmébe ajánljuk ezt az 5 szobás házat 55 milliós irányáron a környék kereskedelmi, gazdasági és kulturális központjában, Keszthelyen.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan kimondottan csendes környezetben, egy gyér forgalmú utcában található, szépen karbantartott, diszkrét kert is tartozik hozzá. 

Kattints a képre még több fotóért!

Igény szerint tovább bővíthető, pincéjében korábban kisebb vendéglátó egység üzemelt, így kiválóan alkalmas például baráti összejövetelek rendezésére. A padlástérben további közel 80 négyzetméter építhető be. 

Hogy csak néhány programlehetőséget említsünk Keszthelyről és környékéről: Festetics kastély, Balaton Múzeum, vitorlázás, horgászat a magyar tengeren. De 6 kilométerre található Európa legnagyobb természetes termáltava és a hozzá kapcsolódó gyógykomplexum, ami egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre.

 

Szintén az 50 milliós árketegóriában kínálják ezt a nagyon jó állapotú és igényes belső dizájnnal rendelkező családi házat a Balatontól 8-10 perc sétatávolságra. Nyaralónak vagy állandó lakóhelynek is kifejezetten alkalmas.

Kattints a képre még több fotóért!

1970-es években épült, 2009-ben új résszel bővítették, a tetőtér itt is beépíthető. A telek szépen parkosított, gondozott, termő gyümölcsfákkal beültetett.

Hévízen mindeközben azonnal költözhető, befektetésnek, nyaralónak, de állandó lakásnak is alkalmas új építésű ingatlanok közül lehet válogatni a Lotus Residence kínálatában. Befektetőknek ideális lehet, a beruházó a lakások bérbeadását, karbantartását és a bérlők kezelését is átvállalja.

Kattints a képre még több fotóért!

A házak már felépültek, és mindegyik liftes, így kisgyerekes családoknak vagy időseknek is ideális lehetőséget kínálnak. A települést évente több százezer turista keresi fel. A nemzetközi hírű gyógyfürdőn kívül rengeteg nevezetesség található a városban, nem is beszélve a sármelléki repülőtér jótékony hatásáról. 

A Lotus Residence-ben minden lakáshoz jár saját parkoló is, ráadásul ingyen. Nem hiányzik a privát kertkapcsolat sem.

Kattints a képre még több fotóért!

Ami pedig a további extrákat illeti: minden ingatlan márványpadlóval, energiatakarékos nyílászsárókkal, padlófűtéssel rendelkezik, a hálószobák valódi fa parkettával borítottak. 

Kattints a képre még több fotóért!

A sorházban gondolkozók figyelmébe az alábbi ingatlant ajánljuk 29,9 millió forintért: 66 négyzetméter, gyönyörű panoráma, nagy terasz, 2 szint, teremgarázshely.

Kattints a képre még több fotóért!

Hévíz belvárosa mindössze 15 perc gyalog, a ház szomszédságában pedig egy erdő fekszik, ami a nyugalomról, jó levegőről is gondoskodik. 


© 2021 (v150.202005)