Ne sokat gondolkodj! Most vegyél nyaralót vagy házat Hévízen vagy Keszthelyen!

Hévízen márványpadlós, azonnal költözhető, privát kertkapcsolatos vadiúj otthonokat, Keszthelyen fantasztikus belső dizájnnal és édenkerttel ölelt házakat kínálnak. A Balaton partjának ez a része télen-nyáron pezseg mind kulturális, mind ingatlanpiaci szempontból.

Sorjáznak a szebbnél szebb eladó családi házak, nyaralók és új építésű ingatlanok a méltán felkapott Keszthelyen és Hévízen. Szétnéztünk a két korántsem csak nyáron népszerű település ingatlanpiacán.

Aki igazi kis édenkertet keres, annak mindenképpen figyelmébe ajánljuk ezt az 5 szobás házat 55 milliós irányáron a környék kereskedelmi, gazdasági és kulturális központjában, Keszthelyen.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan kimondottan csendes környezetben, egy gyér forgalmú utcában található, szépen karbantartott, diszkrét kert is tartozik hozzá. 

Kattints a képre még több fotóért!

Igény szerint tovább bővíthető, pincéjében korábban kisebb vendéglátó egység üzemelt, így kiválóan alkalmas például baráti összejövetelek rendezésére. A padlástérben további közel 80 négyzetméter építhető be. 

Hogy csak néhány programlehetőséget említsünk Keszthelyről és környékéről: Festetics kastély, Balaton Múzeum, vitorlázás, horgászat a magyar tengeren. De 6 kilométerre található Európa legnagyobb természetes termáltava és a hozzá kapcsolódó gyógykomplexum, ami egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre.

 

Szintén az 50 milliós árketegóriában kínálják ezt a nagyon jó állapotú és igényes belső dizájnnal rendelkező családi házat a Balatontól 8-10 perc sétatávolságra. Nyaralónak vagy állandó lakóhelynek is kifejezetten alkalmas.

Kattints a képre még több fotóért!

1970-es években épült, 2009-ben új résszel bővítették, a tetőtér itt is beépíthető. A telek szépen parkosított, gondozott, termő gyümölcsfákkal beültetett.

Hévízen mindeközben azonnal költözhető, befektetésnek, nyaralónak, de állandó lakásnak is alkalmas új építésű ingatlanok közül lehet válogatni a Lotus Residence kínálatában. Befektetőknek ideális lehet, a beruházó a lakások bérbeadását, karbantartását és a bérlők kezelését is átvállalja.

Kattints a képre még több fotóért!

A házak már felépültek, és mindegyik liftes, így kisgyerekes családoknak vagy időseknek is ideális lehetőséget kínálnak. A települést évente több százezer turista keresi fel. A nemzetközi hírű gyógyfürdőn kívül rengeteg nevezetesség található a városban, nem is beszélve a sármelléki repülőtér jótékony hatásáról. 

A Lotus Residence-ben minden lakáshoz jár saját parkoló is, ráadásul ingyen. Nem hiányzik a privát kertkapcsolat sem.

Kattints a képre még több fotóért!

Ami pedig a további extrákat illeti: minden ingatlan márványpadlóval, energiatakarékos nyílászsárókkal, padlófűtéssel rendelkezik, a hálószobák valódi fa parkettával borítottak. 

Kattints a képre még több fotóért!

A sorházban gondolkozók figyelmébe az alábbi ingatlant ajánljuk 29,9 millió forintért: 66 négyzetméter, gyönyörű panoráma, nagy terasz, 2 szint, teremgarázshely.

Kattints a képre még több fotóért!

Hévíz belvárosa mindössze 15 perc gyalog, a ház szomszédságában pedig egy erdő fekszik, ami a nyugalomról, jó levegőről is gondoskodik. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)