VAN vállalható lakás és ház is 10 millió forint alatt

10 millió forint nem kevés pénz, főleg, ha arról van szó, hogy elő kell teremteni, a budapesti lakáspiacon azonban sajnos nem sokra megyünk vele. Mai bejegyzésünkben összeszedtük, hogy mit lehet kapni a fővárosban ennyi pénzért és azt is megnéztük, hogy ugyanennyiből mi jön ki az agglomerációban.

Nem meglepő, hogy 10 millió forintért sok jóra nem lehet számítani, ennyi pénzért ugyanis felújítandó kis garzonokat lehet kapni. Budapesten az átlag kínálati ár 477 ezer Ft/négyzetméter körül mozog, így egyáltalán nem meglepő ez a tény, az viszont annál megdöbbentőbb, hogy 2014-ben még bőven 400 ezer forint alatt voltak a négyzetméterárak, konkrétan 323 forintot kellett fizetni egy lakás négyzetméteréért.

Sokkal kedvezőbb képet fest azonban az agglomeráció. Bár a növekvő népszerűségnek köszönhetően itt is mennek fel az árak, még így is Pest megyében 243 ezer forintos árral lehet kalkulálni. Érdemes azonban kiemelni, hogy ez egy átlag, tehát ugyanúgy benne van Budaörs is, a maga 369 ezer forintos négyzetméter árával és Ecser is, ahol 210 ezer forint a lakások négyzetmétere.

Most pedig jöjjön a felhozatal!

Apróság a XX. kerületben

Mindössze 26 négyzetméteres ez a XX. kerületi eladó otthon, melyben kettő kicsi szobát alakítottak ki. A tégla építésű lakás lakás jó állapotban van, kis ráncfelvarrás után költözhető, sőt a hirdető leírása szerint még a szomszédok is kedvesek. Ára 9,6 MFt.

 

Újpesti lakáska

A IV. kerületben, a Baross utcában várja új tulajdonosát ez a 25 négyzetméteres otthonocska, mely a tulajdoni lapon mindössze 18 négyzetméter, a galériának köszönhetően azonban a valósban valamivel nagyobb. Az ingatlan villamosvezetékeit néhány éve kicserélték, azonban még bőven van mit dolgozni rajta, hogy kényelmes és komfortos legyen. Cserébe viszont olcsó, hiszen ára 8,9 MFt.

 

Kis házikó Őrbottyánban

10 millió forintos összeghatárral az agglomerációban sem kell csodára számítani, az azonban látható, hogy sokkal többet kaphatunk a pénzünkért a pesti viszonyokhoz képest. Itt van például ez az 50 négyzetméter őrbottyáni házikó, ami egy hatalmas panorámás telken áll, amire akár építkezni is lehet. Ára: 9,9 MFt.

 

Felújítandó családi ház Ráckevén

Több mint 3500 négyzetméteres telken áll ez a majdnem 100 négyzetméteres családi ház, ami Ráckevén várja új lakóit. A ház stabil szerkezetű a felújítás azonban eléggé ráférne. Ára: 8,5 MFt.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)