Medencés gyöngyszemek

Ilyen meleg napokon mire vágynánk a legszívesebben? Otthon lenni és a medencénkben csobbanjunk, vagy csak mellette engedjük ki a gőzt a napozóágyakon egy hideg limonádé mellett. Akár sportolási lehetőségként is felfoghatjuk, vagy akár egy szép, hangulatos party megszervezésére is tökéletes hely lehet.

Sőt ha gyerek is van a háznál számukra kiváló időtöltés a forró napokon, levezethetik a sok energiát és kikapcsolódhatnak. Az Otthontérkép oldalán böngészgettem, amikor rátaláltam ezekre a szépségekre. Mutatjuk a medencés házak válogatást!

Nem kellett messze menni, már itt Budapest agglomerációjában is találtam egy mesés családi házat. A 10 éve épült otthont, 2017-ben újították fel kívülről, igazán különleges anyagokat használva. Az 5 szobás ingatlan csodálatos örök panorámával, nagy teraszokkal, 3 állású garázzsal és kültéri medencével büszkélkedhet. A parkosított teleken még kültéri sütögetésre alkalmas helyiséget is találunk. Az ingatlan külseje igazán különleges, de a belseje is!

eladó családi házak

Itt van egy gödöllői luxusvilla is, aminek belső terei egyszerűen káprázatosak, de nem is csodálom, hiszen az egész belsőépítész által volt megálmodva, nekem például nagyon tetszenek a formás bárpultszékek. Praktikus megoldások és elegancia jellemzi a családi házat. A hangulatot és a harmóniát nem csak a belső terek adják, hanem a kert és a medence is.

eladó ingatlan

Leányfaluban is találtunk egy csodát! Nyaralás és kikapcsolódás egyben. A 600 nm-es otthon egy csodálatos körpanorámával, medencével és wellness részleggel ellátott. A családi ház egy szép környezetben, enyhén lejtős telken, a falu központjában található, a termálfürdőtől nem messze. Érdemes a belső tereit is megnézni, igazán szép ötleteket meríthetünk.

eladó családi házak

Balatoni panorámás, új építésű családi házra is rátaláltunk. A Balatongyörökön található luxus otthon szinte minden részéből csodálható a Balaton, a teraszról, pedig kiléphetünk a rendezett kertbe. Ami a berendezést illeti, nincsenek rá szavak, igazi modern stílusú, letisztult hangulatos színekkel ellátott terekről beszélhetünk. Érdemes megtekinteni!

új építésű családi ház

Patak átszelős telekkel rendelkező családi ház is eladó. A tabajdi gyönyörűség vendégházzal, medencével, parkosított kerttel, grillezővel, kemencével, borospincével és gyümölcsössel is rendelkezik. Az otthonban egy méretes terasz is található, ahová a ház szinte minden helyiségéből kijuthatunk.

medencés házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)