Kis ízelítő a szolnoki ingatlankínálatból!

Meglepően jó a Budapesttől 100 km-re fekvő Szolnok ingatlankínálata. Az árakon is látszik, hogy a fővárostól távolabb van, úgyhogy érdemes szétnézni annak, aki ott dolgozik vagy beköltözne a megyeszékhelyre. Körülnéztem az otthontérkép.hu oldalon és kedves lakásokra bukkantam.

Itt ez az exkluzív 4 szobás lakás! A lakás Szolnok belvárosában található, mégis egy csendesebb környezetben van. Fekvése egész napos napfényt, világos tereket biztosít az ott lakóknak. Az egyik szobához erkély is tartozik, ahonnan egy csodás kerti látványban részesülhetünk.

szolnok ingatlankínálata

Egy igazán modern lakásra is rátaláltam Szolnokon, a Thököly utcában. Ez egy harmadik emeleti, 5 szobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, belső kétszintes otthon. A duplakomfortos kégli egy 27 nm-es tetőterasszal is büszkélkedik, ahol kedvező feltételek mellett nyugodtan akár napozni és kikapcsolódni is lehet.

lakások

Egy 7 lakásos társasház, második emeleti felújított lakása is eladó, amely 176 nm-es és sok extrával ellátott, a kinézete pedig magáért beszél. Nagyon szép megoldás a kőfal, ami igazán ízlésessé teszi a lakást és ad egy különleges hangulatot is, mindezt a fából készült lépcső is kiemeli.

lakáspiac

Az alábbi 3 szobás belvárosi ingatlan is várja az új tulajdonosait, bútorzattal vagy anélkül. A második emeleti lakás teljes körűen felújított, az átalakítás a fürdőszobára, konyhára, étkezőre, szobákra is érvényes. Az ingatlan közelében sok olyan lehetőség, szolgáltatás adódik, ami nagyon megkönnyítheti a mindennapokat, ilyen például a boltok, gyógyszertárak, bölcsőde, óvodák és iskolák jelenléte.

eladó ingatlanok

© 2021 (v150.202005)