Ingatlanbefektetés Amerikában 6-11% nettó hozammal

Miért van szükség egy megbízható és tapasztalt partnerre az Amerikai Álom megvalósításához?

Az Amerikai Egyesült Államok vonzerejét az ingatlanbefektetések terén a külföldiek által 2016 márciusa és 2017 márciusa között befektetett 153 milliárd Dollár mutatja, ami 49%-os növekedést jelent ez előző évhez képest. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy a nemzetközi befektetők számára a szigorodó szabályozás ellenére is vonzó célpont az USA, amely továbbbra is egy biztonságos hely élni, dolgozni és befektetni.

Egy ház birtoklása és egy befektetés Amerikában ma már nem csak egy álom. Hogy miért jövedelmező és biztonságos az USA-beli ingatlanbefektetés? Ami Európával szemben az USA mellett szól, az a magasabb, 6-11%-os éves nettó hozam és a vonzó amerikai ingatlanárak. Emellett a stabil amerikai gazdaság, a stabil valuta, a tulajdonost maximálisan védő törvények, és – mivel egy nemzetközi piacról van szó – az ingatlan felértékelődésének kitűnő kilátásai optimális körülményeket teremtenek egy magas hozamú és biztonságos befektetéshez.

Míg egyesek befektetési szándékkal vásárolnak ingatlant, addig mások az „Amerikai Álom” megvalósítása vagy a kivándorlás reményében. Bárhogy is legyen, egy ingatlanbefektetéssel, illetve egy megbízható üzleti partner szolgáltatásai segítségével egyszerűbb elérni ezeket a célokat a különböző bevándorlási programok, vízumigénylési lehetőségek, jogi- és könyvelői szolgáltatások, vagy éppen a cégalapításon keresztül.

Egy sikeres ingatlanbefektetés elengedhetetlen feltétele, hogy egy olyan megbízható és tapasztalt partner kísérje végig a befektetőket az igények felmérésétől kezdve az ingatlan viszonteladásáig, aki minden kérdésben támogatja ügyfeleit. Mivel egy távoli országról van szó, fontos a megbízható és alapos helyi ingatlankezelő jelenléte. Ő képviseli a tulajdonost az ügyek intézésében, a bérlők elhelyezésében, a számlák befizetésében és a bérleti díj beszedésében. Az ingatlan ellenőrzése mellett minden hónapban egy jelenést küld a tulajdonosnak a költségekről és bevételekről, illetve ő utalja a nettó hozamot az ingatlan tulajdonosának.

Az OPISAS, mely már 10 éve van jelen a nemzetközi ingatlanpiacon és egy folyamatosan bővülő értékesítési hálózattal rendelkezik világszerte, a legjobb befektetési lehetőségeket kínálja ügyfelei számára az USA keleti partján Miami-tól kezdve egész Floridán keresztül Chicagoig. Az többéves piaci tapasztalatainak köszönhetően, a több ezer elégedett ügyfél, 3417 megvásárolt és eladott ingatlan, és 279 millió USA Dollár értékű, az ügyfeleink által beszedett bérleti díj alapján, az OPISAS képes minden befektetőnek megtalálni azt a befektetési lehetőséget, amelyet szeretne, legyen szó egy lakóház megvásárlásáról, vagy egy komplett befektetési portfólió létrehozásáról. Helyi partnerirodáinkkal, nemzetközi intézményekkel, ingatlanszövetségekkel és szakmai partnerekkel kötött megállapodásainknak köszönhetően pedig a befektetés teljes időtartama alatt ügyfeleink rendelkezésére állunk a siker érdekében.

Ami megkülönbözteti az OPISAS-t, az az, hogy egyedülálló módon az első, aki befektet az ingatlanokba, melyeket helyi szakembereink gondosan leellenőriznek, tehermentesítenek, felújítanak és bérbe adnak- így amikor nemzetközi befektetőink megvásárolják azt, azonnal élvezhetik a nettó bérleti hozamot. A folyamat ezen pontján játszik fontos szerepet a helyi ingatlankezelő tapasztalata és profizmusa, aki minden az ingatlannal kapcsolatos teendőért felel, így az új tulajdonosnak semmiért sem kell aggódnia – az adásvétel lezárása után azonnal élvezheti a befektetésből származó nettó bérleti hozamot.

A világ számos országa után az OPISAS most Magyarországra fókuszál – hisszük, hogy a magyar befektetőknek szüksége van egy megbízható partnerre az USA-beli befektetéseik megvalósításában és kezelésében.

Látogassa meg weboldalunkat további információkért az USA-beli ingatlanbefektetésekről, írjon nekünk az info@opisas.com email címre, vagy hívjon minket a +36 20 2922185-ös telefonszámon. (X)

A cikk megjelenését támogatta az Opisas.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)