Megfizethető királyságok a Balaton déli partján

Olyan családi házakat kerestünk a Balaton déli partján, amelyek ára 30 és 45 millió forint közé esik. Találtunk is néhány szuperül karbantartott, legalább 200 négyzetméteres ingatlant. Az egyikhez óriási telek tartozik, a másik örökpanorámás, a harmadik hatalmas teraszokkal rendelkezik. Most igazán érdemes nézelődni a magyar tenger partján!

Rengeteg olyan családi ház épült az elmúlt évtizedekben a Balatonnál, amelyek egy része vagy akár több emelete is apartmanként szolgál(t). Egy több nappalival és a megszokottnál jóval több szobával rendelkező ingatlan nem csak turisztikai céllal hasznosítható, de több generáció együttélésére is kiváló lehet. 

Olyan nemrég felújított vagy rendkívül jó állapotú házakat kerestünk 30 és 45 millió forint közötti irányáron az Otthontérkép adatbázisában, amelyek rendelkeznek valamilyen fontos és különleges extrával:

  1. gazdálkodásra is alkalmas méretű telek
  2. 200 négyzetméternél nagyobb lakóterület
  3. örökpanoráma
  4. jókora teraszok, erkélyek.

Íme néhány megfontolandó ajánlat a déli partról!

Balatonszemesen 42 millió forintért kínálják ezt a 7 szobás, két generáció számára is kényelmes lakhatási lehetőséget biztosító családi házat egy 3225 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

Parkosított udvar, az alagsorban garázs, szoba zuhanyozós fürdővel, boltíves téglapince. A földszinten nappali + 3 szoba és 2 terasz is található, a tetőtérben pedig amerikai konyhás nappali és további 2 szoba zuhanyozós fürdővel, valamint terasszal, 2 balkonnal.

Kattints a képre még több fotóért!

Fonyódon 32 millió forintért eladó ez az 5 szobás felújított és örökpanorámás ház 1460 négyzetméteres, gyümölcsfákkal beültetett, rendezett telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A háromszintes ingatlan 1989-ben épült, azóta folyamatosan karbantartották és modernizálták. 2014-ben teljes felújításon esett át (új erkély, szigetelés, nyílászárók, fürdőszoba, konyha, kerítés). 

Kattints a képre még több fotóért!

A földszinten két autó részére található garázs szerelő aknával. Itt van a kazánház és egy műhely, valamint egy amerikai konyhás nappaliból és fürdőszobából álló apartman.

Az első szinten tágas nappali, 2 félszoba, szoba, fürdőszoba, konyha helyezkedik el étkezővel, a tetőtérben pedig még egy nappali és további 3 szoba, konyha, fürdőszoba. 

Balatonbogláron 45 millió forintba kerül ez az 5 + félszobás ház, amelynek alapterülete 230 négyzetméter.

Kattints a képre még több fotóért!

A Balatontól 200 méterre fekszik egy 684 négyzetméteres telken. 1985-ben épült, 2009-ben, majd 2013-ban teljesen felújították (új nyílászárók elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval, új vezetékek, burkolatok, új konyha, új fürdőszobák, tetőfedés, szigetelés, külső, belső festés).

Kattints a képre még több fotóért!

A nappaliból 30 négyzetméteres terasz nyílik, a ház Balaton felőli oldaláról pedig egy félkör alakú, szintén 30 négyzetméteres terasz. A két hálószobához erkély tartozik, a kert parkosított, térburkolattal lerakott. Van riasztó, kamerás kaputelefon, fedett autóbeálló is, és nem csak a magyar tenger érhető el pár perces sétával, hanem az üzletek, a vasútállomás és a buszmegálló is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)