Itt a hiteltrükk, amit kevesen ismernek – nem csak lakáskölcsönből mehet a felújítás?

Legtöbbször lakáshitelt vesz fel az, aki az otthonán nagyobb felújítást, korszerűsítést tervez több millió forintos értékben. Pedig ma már nem feltétlenül kell az ingatlanfedezet, ha nagyobb összegre van szükségünk.

Egy nagyobb átalakítás, a családi fészek felújítása több millió forintos tétel is lehet, amihez ingatlanfedezetű jelzáloghitelt vesznek fel a legtöbben. Nem feltétlenül kell azonban átesned a hosszadalmas hitelfelvételi procedúrán, sőt, önerőre sincs szükség és kockára sem kell tenned az otthonodat!

A Bank360 hitel szakértői felhívják a figyelmet: egyre több pénzintézet kínál szabad felhasználású személyi kölcsönt 10 millió forintos hitelösszeggel, amivel szinte minden felújítási munkálat és rekonstrukció elvégezhető. A személyi kölcsön előnye a jelzáloghitellel szemben, hogy könnyen igényelhető, egyáltalán nincs szükség önerőre, fedezetként pedig mindössze rendszeres jövedelemre van szükség.

A mai alacsony hitelkörnyezetben ezek a hitelkonstrukciók igen kedvező kamatozás mellett igényelhetők. A Bank360 kalkulációi szerint 10 millió forint hitelösszegű szabad felhasználású személyi kölcsön 6 éves futamidővel már felvehető mindössze 7,64 százalékos THM mellett, így a havi rendszeres törlesztőrészlet 170 442 forint.

Nem csak személyi kölcsönök között keresgélnél? A legkedvezőbb hitelek felkutatásában a Bank360 hitelkalkulátor lehet a segítségedre: találd meg a legjobb autóhitelt, lakáshitelt, hitelkártyát, adósságrendező hitelt vagy bármilyen szabad felhasználású hitelt mindössze néhány kattintással, és spórolj akár több százezer forintot!(X)

A cikk megjelenését támogatta a Bank360.


© 2021 (v150.202005)