TOP5: kedvenc rönkházaink az agglomerációból!

Magyarországon a rönkházak kevésbé elterjedtek, így mindig megörülünk annak, ha eladó rönkházzal találkozunk az Otthontérképen.

Romantikus, természetes, meghitt és hangulatos, talán ezekkel a jelzőkkel lehetne legjobban leírni a rönkházakat. Ezekből a házakból főleg Észak-Amerikában, a skandináv országokban és az Alpokban találni rengeteget, de azért itthon is akad egy-kettő. Mi most összegyűjtöttünk az 5 kedvenc eladó rönkházunkat az Otthontérképről!

Erdőszéli rönkház Nagykovácsiban

Aki szeret szép házakat nézegetni, az tudja, hogy Nagykovácsi egy igazi aranybánya! Szívünknek egyik legkedvesebb rönkháza is innen van. A 2002-ben épült finn rönkházat tágas, légies terek jellemzik. Az erdőszéli ház tökéletes választás a természet szerelmeseinek, persze ennek a csodának meg is van az ára, kereken 120 millió forintot kérnek érte jelenlegi tulajdonosai. Még több képért kattints a fotóra!

nagykovacsi ronkhaz Gödöllői rönkház horgásztó mellett

Gödöllőn barátibb, persze az átlag ember pénztárcájának még így is borsos áron találtunk egy 195 négyzetméteres rönkházat. Az ingatlan ára 67,5 millió forint, de cserébe még horgásztó is van a kertben, gazdag halállománnyal!

god ronkhaz Észak-orosz fából épült szadai rönkház

Szadán, Fenyvesligeten is találni eladó rönkházat! A hirdetés leírásából kiderül, hogy a ház észak-orosz, első osztályú borovi fenyőből, finn gépsoron gyártott, 22 cm átmérőjű rönkökből készült. A 146 négyzetméteres házat egyébként a gödöllői rönkházhoz hasonló árban mérik (69 millió Ft).

szada ronkhaz Szigetszentmiklósi rönkház 5 percre a Dunától

Nem gondoltuk volna, de Szigetszentmiklóson két olyan rönkházat is árulnak, melyekbe egyből beleszerettünk. Egyedi kandalló, kovácsoltvas korlátok, légies terek és hatalmas üveg ablakok jellemzik a következő házat, tényleg érdemes a képre kattintva végiglapozgatni a hirdetéshez tartozó galériát! Mellesleg a válogatásban szereplő ingatlanok közül ennek a rönkháznak a legkedvezőbb az ára, ugyanis 53,85 millió forintot kérnek érte jelenlegi tulajdonosai.

szigetszentmiklosi ronkhaz Duna parti luxus rönkház

Toplistánk utolsó rönkháza egy medencés, borospincés luxusingatlan, melynek erkélyéről a Dunában gyönyörködhetnek a ház lakói. A 215 négyzetméteres ingatlan ára 189 millió forint, amivel elnyerte a válogatásunk legdrágább rönkháza címet.

szigetszentmiklos gerendahaz


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)