Fürödjünk Hajdúszoboszló kiváló ingatlankínálatában!

Barangoljunk Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelyén és nézzünk csak körül az ingatlankínálat között. A Debrecentől alig 22 km-re található Hajdúszoboszló csodás hangulatú családi házakat tartogat. Érdemes körülnézni, az otthontérkép.hu oldalon kedves darabokat találni, 30 M forint alatt!

Kezdjük gyűjteményünk legkisebb és legolcsóbb darabjával, aminek belső tereit teljes körűen felújították. Az egy szobás ingatlan 800 nm-es telekkel is rendelkezik, ahol gyümölcsfák és egy melléképület is található. Fiatal pároknak vagy időseknek ajánlják! A ház vételára 15, 9 M Ft.

hajdúszoboszlói ingatlan

Jöjjön egy 6 szobás központi családi ház, amely a fürdő komplexumtól 300 méterre helyezkedik el. A vendégház befektetés céljából kiváló lehet, hiszen családok, barátok nyugodt környezetben kikapcsolódhatnak és szórakozhatnak. A kertben kellemesen kiülhetnek, vagy akár más praktikus, parkolási lehetőségként is igénybe vehetik.

Hajdúszoboszlói ingatlankínálat

A Kossuth utcában is találtam egy részben új építésű családi házat, aminek az első része a régebbi építésű, itt található a garázs, az ezt követő rész pedig az újabb, ami 2010-ben épült. A 3 szobás ház nappalijában egy szauna is van, ami a vételár részét képezi. Érdemes megtekinteni a belső tereket is!

telkes családi ház

Egy csendes utcában, a fürdő közelében is vevőre vár egy újabb szépség. A téglaépítésű, kétszintes nyaraló egy 200 nm-es telken fekszik, ahol egy fedett autó beálló, filagória és egy szalonnasütő is található. Az otthonban jelenleg két generáció él együtt, de az adottságaiból kifolyólag befektetésre, üdülésre megfelelő lehetne.

eladó családi ház

Eljutottunk a válogatásunk legdrágább ingatlanjához, ami az alföldi város Zenetelepén helyezkedik el. A kétszintes családi ház modern lakberendezéssel és szimpatikus színekkel virágzik, sőt parkosított kerttel, terasszal van ellátva. Nekem nagyon tetszik a a hálószoba, egyszerű színeket és berendezési ötleteket használtak fel, amelyek nagyon jól mutatnak a fehér fallal kontrasztban.

hajdúszoboszlói ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

© 2024 (v2.202102)