Hévízen megéri házat és nyaralót is venni

Hévíz még mindig olcsóbb, mint a Balaton közvetlen környékének többsége. Masszívan jó a családi házas kínálat és van új építésű nyaralópark is, ahol megéri vásárolni

Kellemes környezetben levő településről beszélünk, ami a világon egyedülálló gyógytaváról híres, ennek köszönhetően kiváló a befektetési lehetőség. A tó mellett még sok a látnivaló, kellemes kikapcsolódási lehetőségeket szerezhetünk. Közkedvelt település révén az itt található eladó ingatlanoknak azért az áruk is megvan, de még sem olyan durván magas, mint egy nagyobb városban, vagy Budapesten. Itt egy-egy magasabb árért méretes otthonokra tehetünk szert, amit ki is használhatunk és kereskedelmi célzattal át is alakítjuk.

Szép, 4 szobás ingatlant találtam Hévíz központjában, aminek az alsó szintjén nappali, hálószoba, konyha, mosdó és a felső szintjén pedig 2 hálószoba és egy fedett terasz is található. Az otthonhoz egy rendezett, 300 nm-es  kertrész is tartozik, amit jól ki lehetne használni. Az ikerház igény esetén egyben is eladó!

hévízi családi házak

 

A válogatás legolcsóbb darabja után jöjjön egy kicsit magasabb vételárú családi ház. A település központi részén elhelyezkedő, csendes, zöld, környezetében lévő otthon a tó vonzáskörzetében található, így már kedvezőbb kikapcsolódási lehetőségekkel szolgálhat. Nagyon menő megoldás az egyik szobában található Las Vegas-i hangulatú asztal.

eladó ház

 

A következő ingatlan nagyon jó választás lehet otthonnak és nyaralónak is. A belső terekben ízléses lakberendezési ötleteket látni, de ez a külső láttán el is várható. A 4 szobás lakás színei és ehhez találó bútorzata kellemes hangulatot sugároznak. A kiegészítő tárgyak, mint például a fényforrások, meg egyéb díszek csak hab a tortán!

eladó sorház

 

Ugyancsak Hévízen van a Lotus Residence nyaraló park, ahol vadonat új lakrészeket vehetünk. Ha csak befektetésnek szánjuk, akkor a fejlesztő átvállalja a bérbeadás összes teendőjét, beszedi a bérleti díjat és elvégzi a karbantartást is, ha szükséges Az árak egyáltalán nem elrugaszkodottak, noha kifejezetten nívós anyagokat használtak. Még több infóért kattints a képekre!

 

Egy másik szépségre is rátaláltam! A külső kert színvonalas, ehhez illeszkednek a belső terek is, a modern berendezéssel és hangulattal. A felújított 6 szobás ingatlanról nekem egy német stílusú ház jut az eszembe. Frekventált elhelyezkedése miatt ez is jó befektetés lehet! Érdemes meggondolni!

kertes ház

Ajánlott ingatlanok


© 2024 (v2.202102)