Ezek a díszek hogy kerülnek ide?

Bolyongva az Otthontérkép.hu oldalon mindenféle stílusú, nagyságú és elhelyezkedésű otthonokra lelhetünk. Néha azért megakad a szemünk egy-egy érdekességen, amit mi, nem ott lakóként lehet, hogy furcsának találunk. A különleges díszek persze nem minősítik az ingatlant, hiszen attól még egy szép, igényes kéglit nézegetünk. Bizony, én rátaláltam néhány tárgyra, díszre amik megragadták a tekintetem, ezt szeretném megosztani veled is!

Görögoszági hangulat a Hajdúszoboszló központjához közeli családi házban!

A görög építészet egyik alapeleme az oszlop csokor, ami különböző méretben és formában jelenik meg. Őszintén, nem gondoltam hogy egy 143nm-es családi házban is visszaköszön ez a stílus. Még zöld növényzettel is díszített. Ami az otthon többi részét illeti még találunk érdekes megoldásokat, mint a nagy boltív és mellette látható egyedi dísztárgyak.

eladó ingatlan

Itt ez a szép debreceni 3 és fél szobás különlegesség is. Számomra a televízió mellett látható kis hattyús “medence” volt a meglepő, persze az nem azt jelenti, hogy kinézetével nem passzol a szobához, csak lehet, hogy inkább egy udvaron mutatna jobban. Igazán figyelemreméltó a lófejekből álló asztalka is!

eladó ház

Mint egy királyi lakosztály! A Budapest XV. kerületében levő családi ház egészen lenyűgöző látvánnyal fogadja a vendégeket. A hálók, ahova nem biztos, hogy mindenkit beengednek, igazán pompázatosak. Nekem egy régi stílusú, királyi szoba jutott az eszembe, persze azért ebben a kehely is segített. Érdemes megtekinteni az otthon többi zugát, igazán modern berendezési ötletekkel rendelkezik!

újszerű ingatlan

Ebben a 6 szobás budapesti családi házban is van egy nem minden otthonban található dísz csokor. Az agancs kiállítás nem mutat rosszul a falon, csak meglepő a gyűjtemény száma. Ami az ingatlant illeti összefolyik a régi és az új stílus, egész hangulatos. Nézd csak meg!

eladó családi ház Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)