Szimpatikus szombathelyi lakásokból válogattunk

Magyarország egyik legrégebbi városának ingatlankínálata is figyelemre méltó. Ausztriához való közelsége is dob azon, hogy Szombathely a kedveltebb városok listájában találhatja magát. Árkülönbség bőven megfigyelhető más nagyobb városokhoz, vagy éppen a fővároshoz képest. Körülnéztem az otthontérkép.hu oldalon és a szombathelyi lakások között igazán szimpatikusok darabokra találtam.

Itt ez a földszinti, erkélyes lakás, amit 2012-ben vásároltak meg az első tulajdonostól, azóta felújításra is sor került. A környék kiváló lehetőségeket nyújt, buszmegálló, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda mind a közelben vannak. A lakás modern lakberendezési elemekkel ellátott, sőt a padlózata is különleges.

eladó panel

Nyugodt, csendes környezetben levő lakás keresi új tulajdonosát a belváros közelében. Az épület második emeleten található, egy 12 nm-es tetőterasz is tartozik hozzá, ez igazán jól jöhet a nyári napokon! Ha ez még nem elég, a színes falak is nagyon feldobhatják a hangulatot, végre nem csak az unalmas fehér falak között tölthetik a mindennapokat.

belváros közeli lakás

Itt van például ez a 4 szobás lakás, ami ugyancsak Szombathely belvárosában található. Műszakilag újszerű állapotban van, a nappalit pedig egy ízléses cserépkályha díszíti. A II. emeleti ingatlan a régiesebb stílust ötvözi a modernebb berendezési kellékekkel. Nagyon jó ötlet a csócsó asztalra tett kör alakú üveg, hiszen így kellemesebb ennek kettős felhasználása is.

4 szobás lakás

A nyolcvanas éveket idézi ez a pálmafás poszter ebben a panelprogramos lakásban. A X. emeleti lakás 1 és fél szobás, erkélyes és nagyon jó beosztású. Nagyon tetszik a kis fából készült asztalka, a tartó felületet elefántok emelik a magasba. Nagyon jól mutat!

eladó lakások

Felújított állapotban levő polgár jellegű lakás is eladó. A méretes otthon étkezős konyhából és két tágas szobából áll, amelyek külön is megközelíthetőek, de egybe is nyílnak. A nagy szoba igény szerint ketté osztható, a két radiátor és az ablakok miatt ez könnyen meg is oldható. Akár azonnal költözhető!

Szombathelyi lakás

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)