Pihenj és szórakozz pár lépésnyire az otthonodtól!

Kikapcsolódás és szórakozás, mindez csupán néhány lépésnyire a lakástól? Azt mondanánk, hogy lehetetlen. A II. kerületi lakás, ami a Millenáris és a Mammut bevásárlóközponthoz van közel csodás lehetőségekkel rendelkezik. Ezzel azt is előrevetítem, hogy kiváló közlekedésnek is örülhet az ott lakó, hiszen a Széna téri villamos megálló pár percre van. Ilyen feltételek mellett ajánlott nagyobb családnak, irodának, vagy akár rendelőnek használni.

A 4 szobás lakás vételára 89,9 millió forint. Az otthonról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó lakások II. kerület

Az ingatlan mindegyik szobája külön bejárú, sőt még egy ötödik is kialakítható. Három közülük az utcára mutat, a nappaliból és étkezőből pedig a belső udvarra tekinthetünk. A nagy ablakok biztosítják a sok természetes fényt a lakásban, ami hangulatosabbá teheti ezeket. Csodás kilátással rendelkezik, hiszen a 16,2 nm nagyságú szobából egy erkélyre lehet kilépni, ahonnan a Rózsadombot lehet fürkészni.

II. kerületi eladó alkások

A lakás felújításon esett át, kicserélték a villany és vízvezetékeket, emellett minden szobában hűtő-fűtő klíma van. Új nyílászárókkal is rendelkezik, redőnnyel és szúnyoghálóval együtt. Sőt a tűzfal 10 cm-es szigetelést is kapott, ami kedvező lehet hőmegtakarítás szempontjából.

II. kerületi lakás

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)