Elbűvölő otthonok épülnek a Szilas-patak partján 

Különleges adottságokkal bíró lakások épülnek a XVI. kerületben, a Szilas-patak partján, nem messze Budapest legnagyobb kiterjedésű tavától, a Naplás-tótól. Barangoljunk együtt a Baross229 projekt izgalmas részletei között! 

A XVI. kerületben, Rákosszentmihályon csendes, kertvárosias környezetben épül a Baross229 projekt keretében egy igazán különleges adottságokkal bíró 3 lakásos társasház. A leendő otthonokat a Szilas-patak partjára, egy zsákutcába álmodták. 

Kattints a képre még több információért!

Innen mindössze 5 perc távolságra kiváló bevásárlási lehetőségek találhatóak, de vannak a közelben óvodák, bölcsődék, a 2008-ban átadott Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda, a Csömöri úti sporttelep  tenisz-, és focipályái, valamint ott a szintén nemrég megújult Szentmihályi Kulturális központ is.

A Szilas-patak közelsége egyébként is számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. 

Kattints a képre még több információért!

A Baross229-től kőhajításnyira fekszik az a 2016-ban átadott, több mint 5 kilométer hosszú gyalogos és kerékpárút,  ami Budapest legnagyobb kiterjedésű tavához, a Naplás-tóhoz vezet. 

A tó 1997 óta természetvédelmi terület, a kerékpárút mentén pedig játszóterek, pihenők, bringapark is található.

Kattints a képre még több információért!

A Baross229 projekt iránt érdeklődők a kerületben is ritkaság számba menő nagy alapterületű, 160 négyzetméteres, 5-6 szobás lakások közül választhatnak. 

Minden ingatlanban két fürdőszoba található, valamint amerikai konyhás nappali és saját kert is tartozik hozzájuk.

Kattints a képre még több információért!

Ami a felszereltséget illeti, a használati meleg vízről prémium minőségű kondenzációs gázkazán és korszerű hőszigetelés gondoskodik. Az otthonok benapozottságát nagy üveg felületek biztosítják, természetesen árnyékolóval is felszerelve. Lakásonként 5 négyzetméternyi zárt tároló, a gépjárművek számára pedig felszíni gépkocsi beálló is dukál minden leendő tulajdonosnak.

A lakások belső burkolatait, a szanitereket mindenki saját elképzeléseinek megfelelően választhatja ki, tökéletesen személyre szabva ezzel álmai otthonát.

A cikk készítését a Baross229 projekt támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)