Elbűvölő otthonok épülnek a Szilas-patak partján 

Különleges adottságokkal bíró lakások épülnek a XVI. kerületben, a Szilas-patak partján, nem messze Budapest legnagyobb kiterjedésű tavától, a Naplás-tótól. Barangoljunk együtt a Baross229 projekt izgalmas részletei között! 

A XVI. kerületben, Rákosszentmihályon csendes, kertvárosias környezetben épül a Baross229 projekt keretében egy igazán különleges adottságokkal bíró 3 lakásos társasház. A leendő otthonokat a Szilas-patak partjára, egy zsákutcába álmodták. 

Kattints a képre még több információért!

Innen mindössze 5 perc távolságra kiváló bevásárlási lehetőségek találhatóak, de vannak a közelben óvodák, bölcsődék, a 2008-ban átadott Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda, a Csömöri úti sporttelep  tenisz-, és focipályái, valamint ott a szintén nemrég megújult Szentmihályi Kulturális központ is.

A Szilas-patak közelsége egyébként is számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. 

Kattints a képre még több információért!

A Baross229-től kőhajításnyira fekszik az a 2016-ban átadott, több mint 5 kilométer hosszú gyalogos és kerékpárút,  ami Budapest legnagyobb kiterjedésű tavához, a Naplás-tóhoz vezet. 

A tó 1997 óta természetvédelmi terület, a kerékpárút mentén pedig játszóterek, pihenők, bringapark is található.

Kattints a képre még több információért!

A Baross229 projekt iránt érdeklődők a kerületben is ritkaság számba menő nagy alapterületű, 160 négyzetméteres, 5-6 szobás lakások közül választhatnak. 

Minden ingatlanban két fürdőszoba található, valamint amerikai konyhás nappali és saját kert is tartozik hozzájuk.

Kattints a képre még több információért!

Ami a felszereltséget illeti, a használati meleg vízről prémium minőségű kondenzációs gázkazán és korszerű hőszigetelés gondoskodik. Az otthonok benapozottságát nagy üveg felületek biztosítják, természetesen árnyékolóval is felszerelve. Lakásonként 5 négyzetméternyi zárt tároló, a gépjárművek számára pedig felszíni gépkocsi beálló is dukál minden leendő tulajdonosnak.

A lakások belső burkolatait, a szanitereket mindenki saját elképzeléseinek megfelelően választhatja ki, tökéletesen személyre szabva ezzel álmai otthonát.

A cikk készítését a Baross229 projekt támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)