Elbűvölő otthonok épülnek a Szilas-patak partján 

Különleges adottságokkal bíró lakások épülnek a XVI. kerületben, a Szilas-patak partján, nem messze Budapest legnagyobb kiterjedésű tavától, a Naplás-tótól. Barangoljunk együtt a Baross229 projekt izgalmas részletei között! 

A XVI. kerületben, Rákosszentmihályon csendes, kertvárosias környezetben épül a Baross229 projekt keretében egy igazán különleges adottságokkal bíró 3 lakásos társasház. A leendő otthonokat a Szilas-patak partjára, egy zsákutcába álmodták. 

Kattints a képre még több információért!

Innen mindössze 5 perc távolságra kiváló bevásárlási lehetőségek találhatóak, de vannak a közelben óvodák, bölcsődék, a 2008-ban átadott Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda, a Csömöri úti sporttelep  tenisz-, és focipályái, valamint ott a szintén nemrég megújult Szentmihályi Kulturális központ is.

A Szilas-patak közelsége egyébként is számos sportolási és szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. 

Kattints a képre még több információért!

A Baross229-től kőhajításnyira fekszik az a 2016-ban átadott, több mint 5 kilométer hosszú gyalogos és kerékpárút,  ami Budapest legnagyobb kiterjedésű tavához, a Naplás-tóhoz vezet. 

A tó 1997 óta természetvédelmi terület, a kerékpárút mentén pedig játszóterek, pihenők, bringapark is található.

Kattints a képre még több információért!

A Baross229 projekt iránt érdeklődők a kerületben is ritkaság számba menő nagy alapterületű, 160 négyzetméteres, 5-6 szobás lakások közül választhatnak. 

Minden ingatlanban két fürdőszoba található, valamint amerikai konyhás nappali és saját kert is tartozik hozzájuk.

Kattints a képre még több információért!

Ami a felszereltséget illeti, a használati meleg vízről prémium minőségű kondenzációs gázkazán és korszerű hőszigetelés gondoskodik. Az otthonok benapozottságát nagy üveg felületek biztosítják, természetesen árnyékolóval is felszerelve. Lakásonként 5 négyzetméternyi zárt tároló, a gépjárművek számára pedig felszíni gépkocsi beálló is dukál minden leendő tulajdonosnak.

A lakások belső burkolatait, a szanitereket mindenki saját elképzeléseinek megfelelően választhatja ki, tökéletesen személyre szabva ezzel álmai otthonát.

A cikk készítését a Baross229 projekt támogatta.

 


© 2021 (v2.202102)