Mindenkinek jut hely Soroksáron!

Tágas otthont találni a fővárosban igazi kihívás, különösen, ha valaki kertes házat keres. Akinek ilyen szándékai vannak, és nem akar érte horror árat fizetni, az jobban teszi, ha a külső kerületekben keresgél.

A legtöbb külső kerület természetesen távol esik mindentől, de vannak kifejezetten jó helyek, ahonnan nincs is miért kimozdulni. Ha mégis, akkor is viszonylag gyorsan a város belső kerületeibe lehet érni.

Ilyen hely Soroksár is. Egyrészt az itt található bevásárlóparknak köszönhetően szinte minden elérhető, másrészt, ha valakit a munkája mégiscsak a városközponthoz köt, tömegközlekedéssel, és az M5-ös autópályának köszönhetően akár autóval is gyorsan a IX. kerületben lehet, de az M0-ás is könnyen megközelíthető.

Itt, egész pontosan Soroksár-Újtelepen kínálják eladásra ezt a 250 négyzetméteres családi házat, melynek közelében óvoda, iskola, kórház is található, és több buszjárat, illetve az 52-es villamos is könnyen elérhető. Az épület nagycsaládosok számára ideális, és bár nem rendelkezik két különálló lakrésszel, két generáció számára is alkalmas lehet.

A tetőtér beépítéses lakóház a földszinten egy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, külön WC-vel, egy dolgozószobával és két egybenyíló szobával (melyek a terasz felől is megközelíthetőek) várja új tulajdonosait. A dolgozószoba természetesen hálószobának is használható, a teraszról nyíló két szoba pedig már önállósodásra vágyó fiatalok külön lakosztálya lehet. Az emeleten három hálószobát, fürdőszobát, külön WC-t, gardróbot és egy finn szaunát is találunk.

A jó állapotban lévő családi ház 1986-ban épült, 2008-ban esett át nagyobb felújításon. Fűtését gázkazán és egy faelgázosító kazán biztosítja, melyek a 120 négyzetméteres pincében találhatóak. Itt kapott helyet egy kétállásos garázs és tároló is.

Az udvaron egy 5×3 méteres medence, kerti grill és a nappaliból nyíló 12 négyzetméteres terasz szolgálja a kikapcsolódást, az öntözés fúrt kútról megoldható. Az ingatlan tökéletes választás annak, aki otthoni vállalkozást folytatna, hiszen a telken egy 330 négyzetméteres műhely is épült, ipari árammal, tusolóval, WC-vel, öltözővel és egy galériával, mely tárolásra is alkalmas.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)