Kedves kis nyaralók a Dunakanyarban

A Dunakanyar nemcsak a kirándulók, hanem a fővárosból kiköltözni vágyó családosok körében is igen népszerű régió.

Azok a családosok, akik ezen a környéken akarnak letelepedni főleg a Budapesthez közelebb eső településeken nézelődnek új otthon után. Ilyen település például Szentendre, Vác vagy Dunakeszi. Ezeknek a városoknak a népszerűsége persze az ingatlanárakra is hatással volt, így egyre többen szemezgetnek a fővárostól távolabb eső. kisebb településekkel, ahol még nem szálltak el az árak.

Ezeken a településeken azonban nemcsak új otthont, hanem nyaralót is érdemes nézegetni! A Dunakanyar tökéletesen alkalmas a hétvégi kikapcsolódásra: nyugodt környezet, remek kirándulási lehetőségek és izgalmas nyári programok várják az ideérkezőket. Kedvcsinálónak most összegyűjtöttünk pár igazán szép kis nyaralót a Dunakanyarból!

Nagymarosi faházikó idilli környezetben

Nagymaroson 9,6 millió forintért találtunk egy kétszintes faházat, ahonnan még a Visegrádi várat is látni lehet!

nagymarosi nyaralo Dunai panorámás nyaraló Verőcén

Verőcén 2 szobás, 48 négyzetméteres házikót árulnak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára! A nyaraló ára: 10,5 millió forint!veroce nyaralo Kismarosi nyaraló 5 percre a Duna parttól

Verőce és Nagymaros között található Kismaroson egy 38 négyzetméteres kis faházra bukkantunk, ami kocsival 5 percre van a Duna parttól. A hangulatos kis faház ára 12 millió forint.

kismarosi nyaralo Egyedi kis nyaraló Dunabogdányban

A sort egy igazán egyedi kis hatszög alapú, 1 szobás házikóval zárjuk. A nyaraló ideális lehet a vízi sportok szerelmeseinek, ugyanis az ingatlan közvetlenül a Duna parton található és még saját stégje is van! Ára 26,6 millió forint.

dunabogdany nyaralo


© 2021 (v150.202005)