Kedves kis nyaralók a Dunakanyarban

A Dunakanyar nemcsak a kirándulók, hanem a fővárosból kiköltözni vágyó családosok körében is igen népszerű régió.

Azok a családosok, akik ezen a környéken akarnak letelepedni főleg a Budapesthez közelebb eső településeken nézelődnek új otthon után. Ilyen település például Szentendre, Vác vagy Dunakeszi. Ezeknek a városoknak a népszerűsége persze az ingatlanárakra is hatással volt, így egyre többen szemezgetnek a fővárostól távolabb eső. kisebb településekkel, ahol még nem szálltak el az árak.

Ezeken a településeken azonban nemcsak új otthont, hanem nyaralót is érdemes nézegetni! A Dunakanyar tökéletesen alkalmas a hétvégi kikapcsolódásra: nyugodt környezet, remek kirándulási lehetőségek és izgalmas nyári programok várják az ideérkezőket. Kedvcsinálónak most összegyűjtöttünk pár igazán szép kis nyaralót a Dunakanyarból!

Nagymarosi faházikó idilli környezetben

Nagymaroson 9,6 millió forintért találtunk egy kétszintes faházat, ahonnan még a Visegrádi várat is látni lehet!

nagymarosi nyaralo Dunai panorámás nyaraló Verőcén

Verőcén 2 szobás, 48 négyzetméteres házikót árulnak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára! A nyaraló ára: 10,5 millió forint!veroce nyaralo Kismarosi nyaraló 5 percre a Duna parttól

Verőce és Nagymaros között található Kismaroson egy 38 négyzetméteres kis faházra bukkantunk, ami kocsival 5 percre van a Duna parttól. A hangulatos kis faház ára 12 millió forint.

kismarosi nyaralo Egyedi kis nyaraló Dunabogdányban

A sort egy igazán egyedi kis hatszög alapú, 1 szobás házikóval zárjuk. A nyaraló ideális lehet a vízi sportok szerelmeseinek, ugyanis az ingatlan közvetlenül a Duna parton található és még saját stégje is van! Ára 26,6 millió forint.

dunabogdany nyaralo


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)