Kedves kis nyaralók a Dunakanyarban

A Dunakanyar nemcsak a kirándulók, hanem a fővárosból kiköltözni vágyó családosok körében is igen népszerű régió.

Azok a családosok, akik ezen a környéken akarnak letelepedni főleg a Budapesthez közelebb eső településeken nézelődnek új otthon után. Ilyen település például Szentendre, Vác vagy Dunakeszi. Ezeknek a városoknak a népszerűsége persze az ingatlanárakra is hatással volt, így egyre többen szemezgetnek a fővárostól távolabb eső. kisebb településekkel, ahol még nem szálltak el az árak.

Ezeken a településeken azonban nemcsak új otthont, hanem nyaralót is érdemes nézegetni! A Dunakanyar tökéletesen alkalmas a hétvégi kikapcsolódásra: nyugodt környezet, remek kirándulási lehetőségek és izgalmas nyári programok várják az ideérkezőket. Kedvcsinálónak most összegyűjtöttünk pár igazán szép kis nyaralót a Dunakanyarból!

Nagymarosi faházikó idilli környezetben

Nagymaroson 9,6 millió forintért találtunk egy kétszintes faházat, ahonnan még a Visegrádi várat is látni lehet!

nagymarosi nyaralo Dunai panorámás nyaraló Verőcén

Verőcén 2 szobás, 48 négyzetméteres házikót árulnak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára! A nyaraló ára: 10,5 millió forint!veroce nyaralo Kismarosi nyaraló 5 percre a Duna parttól

Verőce és Nagymaros között található Kismaroson egy 38 négyzetméteres kis faházra bukkantunk, ami kocsival 5 percre van a Duna parttól. A hangulatos kis faház ára 12 millió forint.

kismarosi nyaralo Egyedi kis nyaraló Dunabogdányban

A sort egy igazán egyedi kis hatszög alapú, 1 szobás házikóval zárjuk. A nyaraló ideális lehet a vízi sportok szerelmeseinek, ugyanis az ingatlan közvetlenül a Duna parton található és még saját stégje is van! Ára 26,6 millió forint.

dunabogdany nyaralo


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)