Méretes kuriózumok az agglomerációban!

Egy Pest megyei városban, Érden néztünk körül, és bámulatba ejtő családi házakra találtunk. A nagy méretű ingatlanok szép, rendezett terekkel is rendelkeznek. Az ingatlankínálatból igazán mesés érdi családi házak kerültek a szemünk elé!

Érd csendes utcájában eladó egy 5 szobás dupla komfortos családi ház. A modern tervezés sok szép ötlettel ajándékozta meg  a tulajdonosokat. Az ingatlan 710 nm -es zöld parkosított környezetben helyezkedik el. Tájolásának és nagy ablakainak köszönhetően világos, napsugarakkal árasztott terekben élhetnek az ott lakók.

eladó házak

A 2008-as építésű mediterrán stílusú családi ház 801 nm-es telken található Érd Parkvárosában. A 36 nm-es teraszáról gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk. A környék csendes, távol található az autók zajától és kiváló lehetőségekkel ellátott, hiszen bevásárlóközpont, óvoda, iskola, posta mind a közelben vannak.

házak Érden

Három szintes örök panorámás szépség is az új tulajdonosokat várja. Az 5 szobás ingatlan körbejárható és a ház földszinti részéről könnyen kilibbenhetünk a kertbe. A nappaliból a felső szintre léphetünk, de innen egy teraszra is van kijárat, ahonnan csodás kilátásban részesülhetünk. Előnyként megemlíteném, hogy akár két generáció számára is megfelelő lehet, főleg azért, mert a szuterén szintről is van bejárat.

agglomerációs családi ház

Egy kissé drágább darab, de igazi főnyeremény! Százhalombatta: a Dunához közeli részén található ingatlan egy összközműves telken van. A luxus családi ház a minimál stílust képviseli, minden helyiségében ez érezhető is. Csodás elképzelések és színek dobják fel a hangulatot! A parkosított kertben számos lehetőség van, itt gyümölcsfa, 100 db tuja és egy fedett grillező is található.

6 szobás ház

Érd legelőkelőbb, zöldövezeti részén is eladó egy három szintes 7 és fél szobás otthon, ez egy ősfás, parkosított telken található. A ház berendezése, felszereltsége páratlan, minden igényt kielégít. Kandalló van a nappaliban és  kertkapcsolatos fedett terasz is, ahonnan az úszómedencét is megközelíthetjük. Emelett egy fitness terem is található finn szaunával és kiszolgáló helyiségekkel, sőt itt még hobby szobát és boros pincét is találunk.

telkes családi ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)