Sziesztázz a kertes családi házak árnyékában!

A kertes házakat mindig feldobhatjuk egy pár ötlettel! Több célunk lehet a zöld terület kiépítésében, legtöbben parklóhelyet vagy nyári konyhát, esetleg külső teraszt alakítanak ki. Legtöbbször az a cél, hogy kikapcsolódási lehetőségnek tökéletes hely legyen, ahol egyedül, családdal vagy barátokkal kellemes pillanatokat tölthetünk. Az oldalunkon olyan kertes családi házak után böngésztem, amelyeknél nagy figyelmet szenteltek a zöld területnek.

Külföldi ötleteket is hoztam!

kertes családi házak

Lássuk a hazai elképzeléseket!

Eladásra kínálnak egy csodálatosan felújított családi házat, amihez egy vendégházat is ajándékoznak! Igazán jó befektetés lehet ez a 3 szobás  dunaföldvári ingatlan, hiszen a káprázatos belső tereken kívül az udvar is bámulatos. Gondozott, parkosított udvaron igénybe vehető kellemes időjárás esetén a kerti terasz és konyha is, amik nagyon jó helyek lehetnek összejövetelekre. A hangulatot a kerti tó is nagyon feldobja, igazán szép látványt nyújt.

kertes családi házak Cinkotán egyszerűbbre vették a stílust és a házhoz “ragasztották” a kis pihenő helyet. Sokan féltik a kanapékat kitenni, ezért inkább más anyagú kiegészítőkben gondolkodnak. Megéri kockáztatni, jól mutat!

eladó sorház

Budakeszin is találtam egy igazi különlegességet! A felújított 5 szobás otthon kertjébe a nappaliból lehet kilépni, ott vár egy fedett, nagy terasz. A zöld gyep varázsában gyönyörködhetünk az ingatlant körülvevő környezetben. A függőágy nagy dobás, ott a legjobb megpihenni egy nehéz nap után!

eladó családi ház

A medence mellett sem rossz kiengedni a gőzt! A Gödön található stílusos ház telkén maximálisan kikapcsolódhatunk, hiszen a kis pihenő melletti helyiségben van infra-és svéd szauna is, na meg persze medence. A szépen parkosított kertben még kerti szökőkút és tó is látható. A nyári konyha teljesen gépesített, és kemencével is ellátott.

eladó ház

A külföldi ötletek forrása: https://hu.pinterest.com/.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)