Sziesztázz a kertes családi házak árnyékában!

A kertes házakat mindig feldobhatjuk egy pár ötlettel! Több célunk lehet a zöld terület kiépítésében, legtöbben parklóhelyet vagy nyári konyhát, esetleg külső teraszt alakítanak ki. Legtöbbször az a cél, hogy kikapcsolódási lehetőségnek tökéletes hely legyen, ahol egyedül, családdal vagy barátokkal kellemes pillanatokat tölthetünk. Az oldalunkon olyan kertes családi házak után böngésztem, amelyeknél nagy figyelmet szenteltek a zöld területnek.

Külföldi ötleteket is hoztam!

kertes családi házak

Lássuk a hazai elképzeléseket!

Eladásra kínálnak egy csodálatosan felújított családi házat, amihez egy vendégházat is ajándékoznak! Igazán jó befektetés lehet ez a 3 szobás  dunaföldvári ingatlan, hiszen a káprázatos belső tereken kívül az udvar is bámulatos. Gondozott, parkosított udvaron igénybe vehető kellemes időjárás esetén a kerti terasz és konyha is, amik nagyon jó helyek lehetnek összejövetelekre. A hangulatot a kerti tó is nagyon feldobja, igazán szép látványt nyújt.

kertes családi házak Cinkotán egyszerűbbre vették a stílust és a házhoz “ragasztották” a kis pihenő helyet. Sokan féltik a kanapékat kitenni, ezért inkább más anyagú kiegészítőkben gondolkodnak. Megéri kockáztatni, jól mutat!

eladó sorház

Budakeszin is találtam egy igazi különlegességet! A felújított 5 szobás otthon kertjébe a nappaliból lehet kilépni, ott vár egy fedett, nagy terasz. A zöld gyep varázsában gyönyörködhetünk az ingatlant körülvevő környezetben. A függőágy nagy dobás, ott a legjobb megpihenni egy nehéz nap után!

eladó családi ház

A medence mellett sem rossz kiengedni a gőzt! A Gödön található stílusos ház telkén maximálisan kikapcsolódhatunk, hiszen a kis pihenő melletti helyiségben van infra-és svéd szauna is, na meg persze medence. A szépen parkosított kertben még kerti szökőkút és tó is látható. A nyári konyha teljesen gépesített, és kemencével is ellátott.

eladó ház

A külföldi ötletek forrása: https://hu.pinterest.com/.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

© 2024 (v2.202102)