Döbbenetesen szép mediterrán házak Érdről

Csodás házakat és villákat kínálnak itt a prémium kategóriában. 75 és 100 millió forint közötti irányáron találtunk tórendszerrel, vízeséssel rendelkező szaunás-medencés otthont, de télikertes, összesen 480 négyzetméteres luxusvillát is. 

Népszerű kiköltözési célpont Budapest agglomerációjában Érd. A város Pest megye legnagyobb települése, az egyetlen az országban, ami mérete ellenére nem megyeszékhely. 

Könnyű bejutni a városból Budapestre, azaz ideális lakhely azok számára is, akik az ország gazdasági, államigazgatási, kulturális központjában dolgoznak. Nem véletlen, hogy prémium kategóriás ingatlanokból is széles a kínálat Érden: ötven eladó házat találtunk az Otthontérkép adatbázisában a 75 és 100 millió forint közötti árkategóriában.

Ezek közül válogattunk néhány gyönyörű otthont.

Érd legszebb részén, a Parkvárosban, természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, nyugodt zsákutcában eladó 75 millió forintért ez az örök panorámás, mediterrán jellegű, medencés-szaunás, légkondicionált családi ház.

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete összesen 240 négyzetméter, és igen széles a paletta, ami az extrákat illeti: szépen gondozott kert gyerekjátszóval, tórendszerrel, vízeséssel, nyársaló sarokkal, medencével/bárral, konyhakerttel, közvetlen kapcsolattal a természetvédelmi területre, kandalló, fedett és fűtött 9 méteres medence, szauna.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan külön megállapodás keretében akár a bútorokkal, háztartási gépekkel, 5+1 HIFI rendszerrel, blue-rayjel, kerti bútorokkal együtt is eladó.

Kattints a képre még több fotóért!

Kereken 100 millió forint az irányára ennek a 480 négyzetméteres, 6 szobás csodás mediterrán luxusvillának. 

Kattints a képre még több fotóért!

A különleges kényelmi tényezők listája itt sem rövid: teraszkapcsolatos 50 négyzetméteres nappali, 5 X 7 méteres úszómedence, szauna, épített zuhanyzó, télikertben kialakított pihenőtér, kandalló, riasztó- és kamera-, valamint kerti öntözőrendszer.

Kattints a képre még több fotóért!

A 900 négyzetméteres, különlegesen növényekkel beültetett déli fekvésű, sík kertben halastó is van.

Gyakorlatilag egy tisztasági festés után költözhető és két generáció számára is ideális lakhely ez a 96 millióért kínált, minden igényt kielégítő,  szintén mediterrán stílusban épült ház.

Kattints a képre még több fotóért!

Csodás élettér a hatalmas, körbe ablakos nappali kijárattal a hátsó teraszra, kertkapcsolattal. Szintén kertkapcsolatos a 2 bejárattal rendelkező szuterén, ami egy 80 négyzetméteres szeparált lakrészt rejt magában 3 szobával, konyhával, fürdővel, tárolóval, gardróbbal. A lakószobákba bőven jut napfény az ablakokon keresztül.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)