Üde pillanatok a zuglói szépségben!

Zugló legnagyobb külső városrésze, Alsórákos különleges ingatlanokkal van tele. Ebben a fővárosi nyüzsgéseben érthető módon a zöldövezet sokakat vonz, hiszen csendesebb környezetben találhatunk otthonra. Ilyen nyugodt közegben található ez 81 nm-es lakás is, de a kiváló elhelyezkedése azért még sok pozitívummal jár, kiváló infrastruktúrával rendelkezik és a mindennapokhoz szükséges igények, rövid időn belül teljesíthetők.

Az udvarban található játszóteret, veteményes kertet, grillezőt a lakók igény szerint használhatják és boldog perceket tölthetnek pár lépésnyire otthonuktól.

Érdemes további képekért a fotókra kattintani!

eladó zuglói ingatlan

A társasház legfelső emeletén elhelyezkedő 3 szobás ingatlan igazán kellemes látvány, a fehér falakat a világosabb és sötétebb bútordarabok egészítik ki, a letisztult hangulatot viszik tovább. Mindkét szoba teraszkapcsolatos, és ezekben levő nagy üvegfalak átláthatóvá teszik a tereket, sőt napsugarak árasztják el az otthont.

eladó ingatlan

A nappali helytakarékos és igényes elrendezése mellett a kis szoba dizájnjára is nagy hangsúlyt fektettek, sőt egy bátrabb, élénkebb színt is felhasználtak. Nem hiányzott a kreativitás! A lakás ideális lehet egy kis családnak is, hiszen méretében is megfelelő és az óvoda, az iskola is a közelben van.

Alsórákosi lakás

A lakáshoz tartozik még kocsibeálló és két kis tároló helyiség is, amelyek megvásárolhatók 3,5 millió forintért.


© 2021 (v150.202005)