Eleged van Budapestből? Ide menekülj!

Ezt a cikket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek elege lett a stresszes életből, és inkább nyugalomra vágynak távol a nagyvárosok zajától. Három különböző szintet különböztettünk meg azzal kapcsolatban, hogy kinek mennyire van elege a fővárosból. Minden szinthez mellékeltünk egy-egy ingatlant, ami ideális választás lehet.  Az inagtlanok hirdetési ára egyik esetben sem haladja meg a 20 milliót, így akár egy átlagos pesti panel árából is megvásárolhatók.

1. szint – Pont annyira van eleged a városból, hogy elköltözz, de nem akarsz messzire menni, hiszen a munkád, a barátaid stb. idekötnek

Ha igaz rád a fenti állítás, akkor ezt a ráckevei házat neked találták ki. Ráckeve Budapest déli agglomerációjába már nem tartozik bele, viszont a fővárostól alig 40-50 km-re található. A bejutás nem a leggyorsabb, de ha Budapest déli kerületeinek valamelyikében van a munkahelyünk, akkor ideális lehet. Az ingatlan szuperül néz ki kívülről, és belülről sincs rossz állapotban. A 3,5 szobás,  94 m2-es házhoz többek között tartozik garázs és egy kizárólagos használatú kert is.

rackeve

2. szint – Eléggé eleged van a szmogos városból, heti 1-2 alkalomnál többször nem kell bejárnod, így mehetsz akár az agglomeráción kívülre is

A következő ingatlant Tiszanána egyik üdülőterületén találjuk, ahol garantált a nyugalom. A községben mindössze 2500-an laknak és séta távolságra található tőle egy szabadstrand is. A 3 szobás, 130 m2-es ingatlan egy 800 m2-es telken helyezkedik el. A rusztikus stílusban épült házat elsősorban nyaralóként ajánlják, de némi ráfordítással csodás otthon varázsolható belőle.

tiszanána

3. szint – Nagyon eleged van, és hallani sem akarsz többet Budapestről, sőt semmilyen más városról sem, home office-ból is tudsz melózni

Az utolsó ingatlant egy kevesebb mint 300-as lélekszámú településen, Hegymagason találjuk. A község alig 5 km-re található a Balatontól, így a tavat könnyen és gyorsan meg tudjuk közelíteni. A 80 m2-es, 2 szobából álló ház egy 896 m2-es telekre épült és tartozik hozzá egy 30 m2-es melléképület is, ami akár a lakórész bővítménye is lehet. Ha nyugalomra vágysz, akkor itt tuti nem fog zavarni senki!

hegymagas

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)