Szép házak (gyógy)fürdőkhöz közel

Kis hazánkban az utóbbi évtizedben látványosan erősödik a belföldi turizmus. Sokan gondolják úgy, hogy a távoli mediterrán országok és tengerpartok helyett belföldön, szép környezetben töltik a szabadságukat. Mi lenne, ha itt néznénk most egy szép kis nyaralót.

Vannak felkapott fürdőhelyek, ahova sokan mennek kettesben, vagy családostul. Ebben a bejegyzésben azt nézzük meg, hogy ezekben a szép fürdővárosokban mennyiért lehet nyaralónak alkalmas házat találni, vagy esetleg befektetésként megvásárolni, majd ott mini-panziót működtetni fizetővendégek részére.

A Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi várost, Hajdúszoboszlót mindenki ismeri, hiszen ez az egyik legnépszerűbb fürdőváros hazánkban. Itt közel 100 éve, 1925-ben találtak először termálvizet. 23000 fős lakosságával az egyik legjelentősebb észak-alföldi kisváros.

A fürdőtől mindössze 800 méterre található ez a két szintes, 2003-ban épült családi ház. Kiválóan alkalmas panzió működtetésére is. 124 nm-es, 4 + 2 fél szobás és a 330 nm-es kertje is gyönyörűen parkosított.

A Nyugat-Balatoni térség egyik népszerű fürdőhelye, Kehidakustány. A település közel esik a Balatonhoz és Hévízhez is. Alig egy kilométerre a termálfürdőtől 110 nm-es, négy szobás teljes körűen felújított családi ház keresi új gazdáját. Az ingatlan a tájra jellemző gyönyörű erdővel borított dombok között fekszik. Jó hír az is, hogy a falak kivételével gyakorlatilag az utolsó szögig mindent kicseréltek a házon.

Zala megye egyik legszebb és legnagyobb fürdőhelye Zalakaros, vagy ahogy a helybeliek mondják „karos”. A város az utóbbi 15-20 évben sokat fejlődött, a fürdőt és az itt található nagy hoteleket szépen felújították. A szolgáltatások, főként a szépségipar és a fogászati ellátás szinte teljes egészében a külföldi fizetővendégekre épült, magyarok az ottani fodrászokat és fogorvosokat nem is nagyon tudják megfizetni… Hatalmas, 200 nm-es családi házat hirdetnek itt 26 millióért. Az ingatlan kis átalakítással szintén alkalmas lenne szobák kiadására.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)