Belőttük a 30-40 milliós sávot a XV. kerületben. Pont jókat találtunk.

A XV. kerületben néztem körül, kíváncsi voltam, hogy milyen lakásokat lehet találni a 30-40 millió forint közötti kategóriában. Sok szép otthon akad a kerület különböző részén, de persze nem mindegy senkinek sem, hogy zöldövezeti környezetben van, vagy a mindennapi élethez szükséges üzletek, iskolák, óvodák közelben vannak vagy sem. Ezeket szem előtt tartva választottam ki ezeket az ingatlanokat.

Itt van például  egy kiváló állapotú 2. emeleti lakás. A szép faldíszekkel ellátott otthon 2 hálószobának, amerikai konyhának adott teret, emellett még tároló és gépkocsibeálló is a rendelkezésünkre áll. A környék infrastruktúrája kiváló, pár perces sétával bevásárlási lehetőség is adott. A 2005-ben épült ingatlan ára 35,2 millió forint.

eladó lakás Rákospalota

Nézzük ezt a 2008-ban épült, két lakószintes ingatlant,  ami részben alápincézett, ezt a helyiséget jelenleg tárolásra használják. A földszinten teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali, étkező található, a felső szinten pedig három hálószoba és egy fürdőszoba. A lakáshoz egy 50 nm-es saját használatú kert is tartozik, amit parkolásra vagy egyéb funkcióra használhatnak. Az ingatlan ára 34,9 millió forint.

eladó ingatlanok Zöldövezeti lakásra is rátaláltam! A Csillagfürt utcában található 4 szobás otthon a harmadik emeleten van, jó fekvésű és az állapotán is látszik az igényesség. A társasház legfelső emeletén lévő lakás fekvése kiváló, rendkívül napfényes, világos. A színek nagyon feldobják a hangulatot, a sarokkanapékkal pedig a helytakarékosságot tudták szépen megoldani. Az otthon 32,9 millió forintba kerül.

eladó budapesti lakások

Igazán figyelemre méltó ez a 3 szobás ingatlan is. A tágas, csendes lakásban levő bútordarabok a múltba visznek vissza és csodás érzésekkel tölthet el. Igazi értékek! Az alsó részen konyha, nappali található, a felsőn pedig egy méretes szoba van. Talán még 2 szoba is kialakítható ebből a tágas térből. Az ingatlan ára 31,9 millió forint.

XV. kerületi ingatlankínálat

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)