Belőttük a 30-40 milliós sávot a XV. kerületben. Pont jókat találtunk.

A XV. kerületben néztem körül, kíváncsi voltam, hogy milyen lakásokat lehet találni a 30-40 millió forint közötti kategóriában. Sok szép otthon akad a kerület különböző részén, de persze nem mindegy senkinek sem, hogy zöldövezeti környezetben van, vagy a mindennapi élethez szükséges üzletek, iskolák, óvodák közelben vannak vagy sem. Ezeket szem előtt tartva választottam ki ezeket az ingatlanokat.

Itt van például  egy kiváló állapotú 2. emeleti lakás. A szép faldíszekkel ellátott otthon 2 hálószobának, amerikai konyhának adott teret, emellett még tároló és gépkocsibeálló is a rendelkezésünkre áll. A környék infrastruktúrája kiváló, pár perces sétával bevásárlási lehetőség is adott. A 2005-ben épült ingatlan ára 35,2 millió forint.

eladó lakás Rákospalota

Nézzük ezt a 2008-ban épült, két lakószintes ingatlant,  ami részben alápincézett, ezt a helyiséget jelenleg tárolásra használják. A földszinten teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali, étkező található, a felső szinten pedig három hálószoba és egy fürdőszoba. A lakáshoz egy 50 nm-es saját használatú kert is tartozik, amit parkolásra vagy egyéb funkcióra használhatnak. Az ingatlan ára 34,9 millió forint.

eladó ingatlanok Zöldövezeti lakásra is rátaláltam! A Csillagfürt utcában található 4 szobás otthon a harmadik emeleten van, jó fekvésű és az állapotán is látszik az igényesség. A társasház legfelső emeletén lévő lakás fekvése kiváló, rendkívül napfényes, világos. A színek nagyon feldobják a hangulatot, a sarokkanapékkal pedig a helytakarékosságot tudták szépen megoldani. Az otthon 32,9 millió forintba kerül.

eladó budapesti lakások

Igazán figyelemre méltó ez a 3 szobás ingatlan is. A tágas, csendes lakásban levő bútordarabok a múltba visznek vissza és csodás érzésekkel tölthet el. Igazi értékek! Az alsó részen konyha, nappali található, a felsőn pedig egy méretes szoba van. Talán még 2 szoba is kialakítható ebből a tágas térből. Az ingatlan ára 31,9 millió forint.

XV. kerületi ingatlankínálat

© 2021 (v150.202005)