Dobj el mindent! Igazán olcsó nyaralók jönnek felkapott környékeken

Horgászparadicsomban úszóstéges mobilházat, körösparti nyaralót és majdnem 1400 négyzetméteres telken fekvő esztergomi weekendházat is kínálnak 3 és 7 millió forint között most az Otthontérképen. Befektetési szempontból is érdemes turisztikai központok közelében vásárolni!

Népszerű turisztikai központok közelében lévő nyaralót venni nem csak azért racionális döntés, mert a környéken télen-nyáron számos programlehetőség kínálkozik a családnak, hanem azért is, mert ezek az ingatlanok jellemzően jól tartják értéküket, sőt tartósan növelik is azt. Egy ilyen frekventált helyen található hétvégi ház így hosszú távú befektetésként is jól funkcionálhat. Még akkor is, ha esetleg nem a legjobb állapotú, azaz például felújítandó. 

Megnéztük, hogy 3 és 7 millió forint között mekkora most a kínálat nyaralókból az Otthontérkép adatbázisa szerint. Több mint 600 találatot kaptunk, ezek közül válogattunk néhány igazán figyelemre méltót. 

Gyulán például már 3,5 millióért hozzájuthatunk 50 négyzetméteres kisházhoz. 

Kattints a képre még több fotóért!

A Szanazugban, a Köröspart és egy szabadstrand közelében található ingatlan egy 1000 négyzetméteres, részben közművesített, bekerített, gyümölcsfákkal beültetett területen fekszik. Komfortos, nyeregtetős, téglafalazatú, és igaz, hogy felújítást igényel, de melléképület is tartozik hozzá.

Ennyi pénzért igazán megfontolandó.

Esztergomban kerek 6 millió forintért kínálják ezt az 1 + 2 félszobás, 60 négyzetméter összeterületű nyaralót, ami mindössze 3 kilométerre található a várostól.

Kattints a képre még több fotóért!

És ugyan szintén felújítandó, de 1348 négyzetméteres sík terepen, jól megközelíthető helyen van. A telken két épület áll: egy 30 négyzetméter alapterületű 2 szintes tégla és egy elsősorban tárolónak alkalmas faház beton alapon. A villanyt bevezették, de két kutat és emésztőt is kialakítottak.

Tiszafüreden ajánljuk a következő nyaralót 6,99 millió forintos irányáron.

Ez tulajdonképpen egy mobilház a Katamaràn kikötőben. Mivel csendes, szép helyen található, ideális választás lehet, ha az ember egy kis nyugalomra, no pláne horgászélményekre vágyik. 

Kattints a képre még több fotóért!

A ház engedélyes úszóstéggel rendelkezik, összterülete 50 négyzetméter és teljes felszereléssel (fűtő klíma, hűtő, beépített ágyak, újszerű tv, DVD, mikro, tűzhely és horgászfelszerelés) együtt eladó.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)