Egyre több lakásra érdemes ráugrani a Teleki téren

Évtizedekig a lepukkant volt a legmegfelelőbb jelzője a Teleki térnek és a környező lakásoknak. Az elmúlt pár évben azonban erős változás zajlik, méghozzá a jó irányba. Fejlődik a környék és egész jó lakásokat vehetünk ott.

A Teleki tér közelében található lakások után kutattunk az otthontérkép.hu oldalon. A kínálatot nézegetve a legtöbb lakás 30 millió forint körül van, mindez annak köszönhető, hogy az utóbbi években a környék színvonala emelkedett és egy kissé megújult. Ha szánunk rá időt és körbejárjuk a környéket sokfajta épületbe ütközünk, felújítottakat és rendezetlenebbeket is találunk. Ha emelkedik a hely színvonala, akkor ez természetesen maga után vonja az árak növekedését is. Nézz körül te is, kedves kis Teleki téri lakások sorakoznak!

Akár azonnal birtokba vehető egy 54 nm-es lakás is a Teleki térnél. Az ingatlan nappaliból, két fél szobából, és gardróbból áll, de az erkély is igénybe vehető. A méretes ablakok világos tereket biztosítanak, hangulatosabbak az otthon töltött percek. A szimpatikus kis kégli kitűnő lehet befektetési szempontból is, hiszen mérete és elhelyezkedése is kedvező. Az újszerű állapotban levő lakás 35,85 millió forintba kerül.

Józsefvárosi lakás

Metrómegállóhoz közeli 2 és fél szobás lakásra is rátaláltunk. Csendes, parkosított környezetben van és jó beosztású. A nagypolgári otthon régies stílust képvisel, ami jól is mutat benne. A lakás felújított, mindez látható ha a további képeket is megfigyeljük.

Teleki tér lakások Ezt a harmadik emeleti világos saroklakást nagyon hangulatos színekkel és helytakarékos elképzelésekkel láthatjuk. A belső szoba ablakai az utcára néznek, a többi pedig az udvarra. A hálóban ötletes galériát is kialakítottak, ezzel is növelték a szabad tereket. A Teleki tértől pár percre található, közelben a játszótér, a piac és egyéb bevásárlási lehetőség.

lakások a Teleki térnél

Budai hegyekre és a térre is csodás kilátással rendelkezik ez az erkélyes, magas emeleti lakás. A 2 és fél szobás felújított otthon a lila szín árnyalataiban úszik és ehhez nagyon jól passzolnak a sötét bútordarabok. Kiváló közlekedés jellemzi sok lehetőséggel, könnyen megközelíthető a belváros. Az ingatlan 32,9 millió forintba kerül.

Teleki László téri lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)