Kincset találtunk Terézvárosban!

Azoknak, akik családi házban nőttek fel, nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy bizony egy lakás is lehet ugyanolyan kényelmes családi fészek. Mai bejegyzésünkben egy olyan óriási, belvárosi, kényelemszigetet mutatunk be, ami minden bizonnyal meggyőzi majd a kételkedőket!

A belvárosi élet fogalmával a köztudatban összefonódott a helyszűkössége is, ami végül is nem csoda, tekintve, hogy -példának okáért- a VI. kerület egyes részein közel 1 milliós négyzetméter árakkal is találkozhatunk, így kevesen engedhetik meg maguknak a tágas tereket. Vannak azonban olyan otthonok is, ahol nem garasoskodtak, fittyet hánytak a négyzetméter árakra és a kialakítás tervezésekor vállaltan a magasabb státuszú közönséget célozták meg. Ilyen például ez a 129 négyzetméteres lakosztály is, mely a Király utcában várja új tulajdonosát.

Kétség kívül tökéletesen kipofozták ezt a hatalmas családi kuckót, ami a nagyméretű ablakainak és tágas szobáinak köszönhetően igen barátságos képet fest. A negyedik emeleten található “lakáska” minden részletét megtervezték, minőségi anyagokkal újították fel. Habár a luxus jelzőt kicsit túlzásnak tartanám, az vitathatatlan, hogy szuper munkát végeztek a felújítást végző szakemberek és a tervezők.  Nem követték el ugyanis azokat a hibákat, amitől egy modern otthon rideg és idegen lesz, helyette, ügyesen játszottak a színekkel és formákkal, minek köszönhetően egy nagyon kellemes hangulatot varázsoltak.

A különlegességben egy tágas étkezős konyha kapott helyet, ami az erkélyes nappaliba csatlakozik. Ezeken kívül 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, dolgozó és gardrób is kialakításra került. Stílusa letisztult, visszatérő az arany és a kő burkolat, amit a zöld és a türkiz sötétebb árnyalataival spékeltek meg. Az arany és a zöld egyébként a tapétákon is visszaköszön – ezekből egyénként kifejezetten szépeket választottak!

A gyönyörű otthon 150 millió forintba kerül. Ebből adódóan vagy tehetősebb családoknak, pároknak ajánlott, vagy pedig befektetési célra, rövid vagy hosszú távú lakáskiadásra.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)