Három lakrész is van a nagyon menő erzsébetvárosi otthonban

Budapest legkisebb méretű, de a legnagyobb sűrűséggel rendelkező területén néztünk körül. Erzsébetvárosi lakások között böngészve, egy igazán szép darabot találtunk. A 3 apartmanná alakított 84 nm-es otthon ámulatba ejtő a menő dizájn elemeivel, nagyon jól ötvözik a sötétebb szürke illúzió keltő tapétát és a tégla falakat. A három lakrész lezárható, önálló bejárattal rendelkezik.  Az egyikbe egy önálló bejáraton keresztül lehet bejutni, a másik kettő pedig egy közös ajtón át közelíthető meg.

Az otthon világos a nagy ablakoknak köszönhetően, mindezt jól kiemelik a kontrasztos színek is. A helytakarékosságra is ügyeltek, nagy terek vehetők igénybe és nem kell tolongani ha valamilyen esemény, összejövetel zajlik a lakásban.

eladó lakások

Mindegyik apartmanban van konyha, fürdőszoba, toalett. A konyhák különleges dizájn elemekkel rendelkeznek, ilyen például a gitár amit polcnak használnak fel. A szürke szín a lakás minden részén látható, nagyon jól kiemeli a világosabb falakat, bútordarabokat. A fürdőszoba sem egyszerű, a fénykeretes tükör nagyon hangulatossá teszi a barna-fehér falakat.

konyha dizájn

A modern otthon nagyon jó lehetőség lehet befektetési szempontból, eddig is folyamatosan ki volt adva rövidtávú bérlőknek. A lakás 5 percre van a Blaha Lujza tértől, így könnyű eljutni a város különböző pontjára ezért ténylegesen elgondolkodtató ez az érékesítés. Sőt, fontos még, hogy sok látványosság és szórakozási lehetőség is megtalálható a környéken.

befektetési lehetőség Budapest

© 2021 (v150.202005)