Hajrá lilák! Már 20 milla egy újpesti panel garzon!

Újpest kilépett a régi „munkáslakótelep” imázsából, most az irodisták, a Váci úton dolgozó „multikultis fiatal népek” mozgatják felfelé a lakásárakat és emelik a minőséget. Mennyire szálltak el a lakásárak? Kiderül a bejegyzésből.

Közel 17000 panellakásával Magyarország legnagyobb lakótelepe az újpesti. Sokat fejlődött az utóbbi tíz évben is, hiszen a IV. kerületben is sok új építésű házat húztak fel miközben a közterületeken mégis tudták növelni a zöldfelületek arányát. Ha a metrófelújítás véget ér, a közlekedés megint kiváló lesz, a közeli váci úti irodafolyosó pedig látványosan felhúzza a panelek árait, a korábban Kőbányával, Kispesttel vagy akár a délpesti lakótelepekkel „egy ligában” focizó Újpest az utóbbi években nagyon feljött!

Mára a panelek nagy része részt vesz a panelprogramos felújításban, tehát a panel lakások ára, ha nem is olyan mértékben, mint Zuglóban, de ezeken a telepeken is emelkedett, ami a fenti okokból egyértelmű is. Főként a jó közlekedésnél, mondjuk a metrómegállóhoz közel eső panel lakások ára magas kifejezetten, már csak a Váci út emlegetett rengeteg irodaháza miatt is, melyek rengeteg vidéki fiatalt vonzanak, akik vevőként, bérlőként ellepik az újpesti paneldzsungelt.

Ez a pici szépen felújított panel lakás (27 nm-es) a Závodszky Zoltán utcában, közel a Szigeti József utcai panel telephez, 19,8 millió forintba kerül. Gyalogosan körülbelül 10 perc az Újpest Központ metrómegálló.

Újpest központjához közel, a Kassai utcában találtunk egy nagy, három szobás (71 nm-es) igényesen felújított panel lakást, amely panorámával is rendelkezik. A lakás a tízemeletes toronyház legtetején, a tizedik emeleten található. Ára pedig 24,5 millió forint. A távfűtés miatt a havi költség még mindig magas.

A Zichy Mihály utcában 1 plusz két fél szobás 8. emeleti panel lakást kínálnak 25,4 millió forintért. A lakás szép állapotú, gyakorlatilag azonnal költözhető. A közelben található a Károli Gáspár Református Egyetem is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

© 2024 (v2.202102)