A hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb eladó lakásait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

3 szobás lakás Józsefvárosban

A VIII. kerületben, a Rákóczi úton eladó egy 50 m2-es, 3 szobás lakás. A teljes felújítást  a RealDesign belsőépítész stúdió végezte el, az eredmény pedig magáért beszél. Közlekedési szempontból kiváló a lakás elhelyezkedése, hiszen a Keleti-pályaudvar néhány perc sétára található. Az ingatlan ára 34,72 millió forint.

VIII. kerületi lakás

Luxus az V. kerületben

A belvárosban, a Duna parthoz közel, eladó egy kívül-belül felújított ház földszintjén, 2 szoba + galériás, 78 m2-es lakás, amihez tartozik 22,4 m2-es galéria is. A képeken látható bútorok és berendezési tárgyak a leírás alapján a 88 millió forintos vételár részét képezik.

1+1 szoba Erzsébetvárosban

A belváros közelében eladó egy 44 m2-es, másfél szobás tégla építésű ingatlan. A lakáshoz egy 10 m2-es galéria is tartozik, ami akár plusz hálóként is funkcionálhat, ezzel növelve az életteret. A csodásan felújított lakás 34,99 milliós ára tartalmazza a zsír új konyhabútort a gépekkel együt.

elado lakas VII. kerulet

Pesterzsébeti panel

A XX. kerületben a Topánka utcában találjuk ezt az 50 m2-es, 1,5 szobás, 3. emeleti lakást. Az ingatlan 2012-ben kisebb felújításon esett át, melynek során a villanyvezetékek cserélve lettek és új konyhabútor került beépítésre. A lakáshoz tartozik egy 7 m2-es erkély hangulatos erkély is, ezzel növelve az új lakók komfortérzetét. Az ingatlant 25,3 millió Ft-ért hirdeti a tulajdonos.

XX. kerületi panel

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)