Játssz velünk és nyerj Főzelékes Feri szakácskönyvet!

Válaszolj kommentben az Otthontérkép Facebook oldalán feltett kérdésre és nyerd meg Főzelékes Feri legújabb salátás receptkönyvét!

A játék időtartama

2018.07.16. 15:00 – 2018.07.22. 20:00

Nyeremény

Főzelékes Feri – Nemfőzelék hanem 35 saláta

Nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyertest nem terheli a nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).

A nyertesek kiválasztása, értesítése

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.

A sorsolás időpontja: 2018.07.23.

A sorsolás helyszíne: a Szervező irodája (1036 Budapest, Lajos u. 48-66.)

A nyerteseket Facebook-on értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb a sorsolás után 1 munkanappal.

A nyertes nevét közzé tesszük a Szervező által üzemeltetett Facebook oldalon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen, illetve postai úton történhet.

A sorsoláson valamennyi nyeremény tekintetében 1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertes nem felel meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményt az értesítést követő 30 napon belül nem veszi át.

A játék menete

Nem kell mást tenned, mint: az Otthontérkép hivatalos Facebook oldalán megosztott két medencés ingatlan közül kiválasztanod, hogy melyik tetszik jobban, melyik medence partján fogyasztanád el legszívesebben a Főzelékes Feri receptjei alapján készült, friss nyári salátádat. A válaszodat pedig, a kép alatt írd meg nekünk kommentben!

A részvétel feltételei

A játékban részt vehet mindenki, aki kommentel az Otthontérkép hivatalos oldalán feltett kérdésre 2018.07.16. 15:00 – 2018.07.22. 20:00 között.

A pályázatban résztvevők Facebook azonosítójuk használatával vehetnek részt a játékban. A pályázatban részt vevők a megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a játékos felel.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a nyereményeket felajánló cégek alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (ptk. 685. § (b) bekezdése).

Játékszabályzat elfogadása

A játékban való részvétellel a résztvevő kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a szervező a Játék és adatkezelési szabályzatot bármikor egyoldalúan módosíthatja.

Kép forrása: https://www.facebook.com/Feri-a-f%C5%91zel%C3%A9kes-244773839005239/


© 2021 (v150.202005)