Szépséges II. kerületi ingatlanok egy csokorban!

Körülnéztünk a II. kerületben és annyi szépséges lakást találtunk, hogy alig győztünk válogatni közülük. A megcélzott kategória felső határa 50 M forint volt, de a II. kerület ingatlanáraihoz képest, ez még barátinak mondható.

A Hűvösvölgyi úton kínálnak eladásra egy 2+1 szobás társasházi lakást.  Az otthon úgy néz ki, mint egy lakberendezési katalógus egyik darabja. A felújított kis kuckó bámulatos dizájn ötletekkel van tele (például virágtartó kerékpár). A régies hangulatot mégis a fal és a fényforrások adják, sőt a színek is nagyon szépen egybefolynak, de mégis kiemelik egymást. A környék csendes, a belváros könnyen megközelíthető.

II. kerületi lakás

A Rókushegyi lépcső csendes mellékutcájában eladó ez a kis lakás.  Persze, ez is tele van érdekes formájú, meg ötletes bútorokkal és tárgyakkal.

Rókushegyi lakás

A Török utcában egy esztétikai és műszaki felújításon is átesett 2 szobás ingatlan várja új lakóit. Az ingatlan egyedi kilátással rendelkezik, hiszen a hálószobából a felújított Gül Baba türbére tekinthetünk. A környék infrastruktúrája kiváló és bővelkedik kikapcsolódási lehetőségekben. Tökéletes választás lehet fiataloknak vagy pároknak, első otthonként.

eladó lakás II. kerület

A sort egy rézmáli egy II. emeleti 55 nm-es nagyszerű állapotban levő lakással zárjuk. A két szobás ingatlan teljes körű felújításon illetve átépítésen esett át. A lakásban ugyan sok a fekete szín, de ez nem feltétlenül okoz gondot, hiszen jól mutat a fehér falak mellett.

II. kerületi lakás

© 2021 (v2.202102)