Szépséges II. kerületi ingatlanok egy csokorban!

Körülnéztünk a II. kerületben és annyi szépséges lakást találtunk, hogy alig győztünk válogatni közülük. A megcélzott kategória felső határa 50 M forint volt, de a II. kerület ingatlanáraihoz képest, ez még barátinak mondható.

A Hűvösvölgyi úton kínálnak eladásra egy 2+1 szobás társasházi lakást.  Az otthon úgy néz ki, mint egy lakberendezési katalógus egyik darabja. A felújított kis kuckó bámulatos dizájn ötletekkel van tele (például virágtartó kerékpár). A régies hangulatot mégis a fal és a fényforrások adják, sőt a színek is nagyon szépen egybefolynak, de mégis kiemelik egymást. A környék csendes, a belváros könnyen megközelíthető.

II. kerületi lakás

A Rókushegyi lépcső csendes mellékutcájában eladó ez a kis lakás.  Persze, ez is tele van érdekes formájú, meg ötletes bútorokkal és tárgyakkal.

Rókushegyi lakás

A Török utcában egy esztétikai és műszaki felújításon is átesett 2 szobás ingatlan várja új lakóit. Az ingatlan egyedi kilátással rendelkezik, hiszen a hálószobából a felújított Gül Baba türbére tekinthetünk. A környék infrastruktúrája kiváló és bővelkedik kikapcsolódási lehetőségekben. Tökéletes választás lehet fiataloknak vagy pároknak, első otthonként.

eladó lakás II. kerület

A sort egy rézmáli egy II. emeleti 55 nm-es nagyszerű állapotban levő lakással zárjuk. A két szobás ingatlan teljes körű felújításon illetve átépítésen esett át. A lakásban ugyan sok a fekete szín, de ez nem feltétlenül okoz gondot, hiszen jól mutat a fehér falak mellett.

II. kerületi lakás

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)