Bakonyi barangolások

Mindössze két napot töltöttem ott, de rabul ejtette a szívemet: a Bakony. Vagyis inkább a Bakonyon átvezető utak melletti takaros kis házak, a barátságos és rendezett falvak. Egy darabka Nyugat-Magyarország. Na de érdemes itt házat nézni?

Ott vannak először is a bakonyi falvakat körülölelő dombok vagy inkább hegyek lankái. És minden csupa szín, így nyáron, gyönyörködteti az arra járók szemét.

Nyugat-Magyarországon a Veszprém és Pápa közötti kis falvakban jobbára rendezett porták, felújított házacskák sorakoznak. Szinte minden faluban – hiszen Nyugat-Magyarországon vagyunk – németországi precizitással felépített és úgy is működtetett vendégházak és hotelek is találhatóak. Itt érződik a jólét és látszik, hogy szívesen járnak erre nem csak a külföldiek, de a belföldi turisták is.
Most a Bakony belsejében térképezzük fel, hogy mennyibe kerülnek az eladósorban lévő házak ebben a festői környezetben.

Bakonybélben szép állapotú 140 nm-es, öt szobás családi ház 32,9 millióért keresi új tulajdonosát. A kert hatalmas, 1200 nm-es és szépen gondozott. A ház 1988-ban épült, de folyamatosan felújították és karbantartották, ez látszik is a fotók alapján.

Egy kicsit elrugaszkodottabb áron kínálják ezt a 120 nm-es, 3 és fél szobás házat. Igaz, hatalmas, 5000 nm-es birtok tartozik hozzá, amely még egy kis erdőt is magában foglal. A házhoz tartozik továbbá egy különálló apartman is, illetve egy 80 nm-es fedett uszoda. Az ára 85 millió forint.

Zirc kertvárosi részén találtuk ezt a 2010-ben minőségi alapanyagokból épült kétszintes, négy és fél szobás családi házat. A tágas otthonhoz 1630 nm-es szépen karbantartott kert is tartozik. Az ingatlan báját a varázslatos kerti tó fokozza. Ideális otthonná válhat mindazok számára, akik fontosnak tartják a kényelmet, miközben energiatudatosan gondolkodnak. Az ingatlan 69,9 millió forintért keresi új gazdáját.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)