Barangoljunk a Tisza-tó turisztikai központjában!

A Tisza-tó turisztikai régiójának központjában, Tiszafüreden császkáltam az otthontérkép.hu oldalán, amikor ezekbe a szép ingatlanokba botlottam. Az ingatlankínálat nagyon összetett, hiszen sok olyan ingatlant láthatunk amelyek 10 M forint alattiak, de például csak egyetlen egy darabot találtam, ami megközelíti az 50 millió forintot!

Igényes tiszafüredi ingatlanok következnek!

Néhány éve felújított és korszerűsített 4 szobás otthon várja az új lakókat. Az ingatlanban több lehetőség rejlik lakóházként, nyaralóként és apartmanként is használható. A szép családi ház egy-egy szegletében különböző színek dobják fel a hangulatot, amikhez igazodnak a bútordarabok is. A ház 21 M forintba kerül.

eladó ingatlanok

Egy hagyományos vályogházat is találtunk, 2009-ben épült és modern elképzeléssekkel alakították ki. Összeállításunk és a jelenlegi kínálat legdrágábbja: 49, 5 millió forintba kerül. A vidéki hangulatot árasztó otthon két lakóegységből áll, ezeket egy fedett terasz köti össze. A szépen parkosított telken egy melléképület is található, amiben finn szauna van pihenővel és zuhanyzóval. Emellett egy kis játszótér is van a kertben, de egy kis konyhasziget is igénybe vehető, kellemes sütögetős perceket tölthetünk ott.

Tiszafüredi családi ház

Itt ez a két szintes, 3 +1 szobás családi ház, Tiszafüred központjában. Az ingatlanhoz tartozik egy telek is, amit néhány ötlettel fel is dobhatunk. Mivel kiváló infrastruktúrával és lehetőségekkel rendelkezik, érdemes elgondolkodni a kiadó nyaralóként való üzemeltetésben is.

eladó családi ház

Modernebb, de egy kissé drágább 3 szobás családi házzal zárjuk a sort. A termálfürdő közelében található ingatlan remek állapotban van, és egy 39 nm-es fedett terasz tartozik hozzá. Csendes környezetben kapcsolódhatunk ki, ezt segíti a kültéri medence és a süllyesztett jakuzzi.

eladó ház Tiszafüred

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

© 2024 (v2.202102)