Sorakoznak a belvárosi albérletek! ELTE-sek figyelem!

Nemsokára kihirdetik az egyetemi ponthatárokat, mi pedig ahogy ígértük megpróbálunk segítségetekre lenni az albérlet keresésben. Hiszen tudjuk milyen fárasztó órákon át keresni a megfelelőt, nézelődsz és valahogy mégsem találod az igazit. Sok mindent figyelembe kell venni, jó helyen, jó áron és megfelelő felszereltséggel legyen a lakás, de az elvárásokat még sorolhatnánk.  A lényeg, hogy kompromisszumok nélkül nincs lakáskeresés.

Ebben bejegyzésben az ELTE hallgatókat céloztuk meg, de persze ezeken a környékeken azért még más felsőoktatási intézmények is találhatók. Az ELTE nagyon sok karral rendelkezik, különböző kerületekben. Ha más is keres ezeken a helyeken, akkor csak hajrá, mindig megéri körülnézni. Mutatjuk a kiadó lakások újabb csomagját, az V., VI., VII. és a VIII. kerületekből!

Az V. kerületi lakások közül kezdjük is egy kis méretű lakással. A felújított állapotban levő 1 szobás kégli kellemes hangulatú, a fehér falakhoz nagyon jól illenek a lila színű bútordarabok. A lakás teljesen felszerelt és akár azonnal költözhető!

V. kerületi lakások VI. kerületben egy fiatalosan berendezett és gépesített 3 szobás lakás várja új bérlőit. Hosszú távra bérelhető, az Eötvös utcában. Az otthon csendes környezetben van, de attól még infrastruktúrája megfelelő, hiszen bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind a közelben vannak, akár pár perces sétával elérhetőek. A felújított lakás egyetemisták számára egy jó választás lehet!

kiadó ingatlanok Erzsébetvárosban, az Astoria közelében, a Síp utcában kiadó egy első emeleti lakás. Az 1+1 szobás nem csak felújításon esett át, hanem modern bútorokat és új gépeket is kapott. Az otthon közvetlen közelében elérhető minden, ami a mindennapi szükségletekhez kell.

VII. kerületi ingatlanok

Mivel az ELTE BTK a Múzeum körúton található ezért akik idejárnak, azok számára a VIII. kerület is nyerő választás lehet. Az alábbi 2 és fél szobás frissen felújított lakás nagyon stílusos és fiatalos, sőt bútorozott és gépesített is. Ha esetleg többen összefognátok most itt a lehetőség, hiszen akár azonnal is költözhető!

eladó ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)