Ingatlanok, amikbe érdemes pénzt fektetni

Az elmúlt években töretlen volt a befektetési kedv az ingatlanok iránt. Ezt valamelyest felülírhatja majd, hogy a kormány nem hosszabbítja meg a kedvezményes 5%-os áfát az új építésű lakásoknál. A piaci várakozások szerint most mindenki áremelkedésre számít, elsősorban az új lakásokon piacán, azonban indirekt módon valószínűleg a használt piacon is áremelő hatása lesz a bejelentésnek. Ha valaki ingatlanba fektetné a megtakarításait, akkor érdemes tehát most lépni, ennek apropóján összeszedtünk néhány lakást, ami jó befektetésnek tűnik.

Nagy potenciál rejlik ebben a XII. kerületi lakásban

Krisztinaváros frektventált részén, a Királyhágó tértől nem messze eladó egy jó állapotú liftes ház 4. emeletén levő 101 m2-es, 4 szobás, világos lakás. Az ingatlant az teszi igazán vonzóvá, hogy a lakás felett elhelyezkedő tetőtér is megvásárolható a társasházi közös tulajdonból, így akár 160-180 négyzetméterig bővíthető. Rövid és hosszú távú lakáskiadásra is kiválóan alkalmas lehet a lakás, bővítés után akár mini magánkollégiumként is működhet.

12. kerület

Amivel nem kell foglalkozni, döljünk hátra és várjuk a hozamot

A Simona Ház 1-ben már 3 lakás kivételével minden ingatlan elkelt, azonban a második ütemben még van miből válogatni, hisz 9 db lakás elérhető. A beruházás a Magdolna-negyedben található, a befektető szerint a lakások értéke rohamosan emelkedni fog, hiszen a Corvin-negyed egyre inkább kinövi magát, illetve az önkormányzat rengeteg pénzt fektet a környék rehabilitációjába.

A projekt több egyetem vonzáskörzetében helyezkedik el, így a diákok körében népszerű választás lehet. A beruházó a lakásokat gépesíti és be is bútorozza, sőt igény szerint a bérbeadás teljes menedzsmentjét átvállalja a tulajdonostól. Aki fontolgatja a vásárlást, annak nem érdemes sokáig habozni, hiszen a honlap alapján július 29-től áremelés lesz.

Simona ház Befektetés, nyaraló, otthon Hévízen

A Lotus Residence mindenki számára ideális lehet, ha befektetési céllal vásárolna ingatlant. Hévíz turizmusa kiemelkedik a régióból, hiszen a Balaton közeli városoktól eltérően itt a szezon egész évben tart, így nem kell attól tartani, hogy a hidegebb hónapokban üresen áll az ingatlan. A beruházás legnagyobb előnye a többi új építésű projekttel szemben, hogy a lakások már kulcsrakészen várják a tulajdonosokat. Minden ház lifttel, riasztóval, parkolóval és padlófűtéssel rendelkezik. Az egyik Lotus-os lakásban készült képek alapján látszódik, hogy valóban egy jól átgondolt prémium beruházásról van szó. A Simona Házhoz hasonlóan itt is választhatjuk a bérbeadásmenedzsment opciót.

Lotus Residence

 

 


© 2021 (v150.202005)