Ingatlanok, amikbe érdemes pénzt fektetni

Az elmúlt években töretlen volt a befektetési kedv az ingatlanok iránt. Ezt valamelyest felülírhatja majd, hogy a kormány nem hosszabbítja meg a kedvezményes 5%-os áfát az új építésű lakásoknál. A piaci várakozások szerint most mindenki áremelkedésre számít, elsősorban az új lakásokon piacán, azonban indirekt módon valószínűleg a használt piacon is áremelő hatása lesz a bejelentésnek. Ha valaki ingatlanba fektetné a megtakarításait, akkor érdemes tehát most lépni, ennek apropóján összeszedtünk néhány lakást, ami jó befektetésnek tűnik.

Nagy potenciál rejlik ebben a XII. kerületi lakásban

Krisztinaváros frektventált részén, a Királyhágó tértől nem messze eladó egy jó állapotú liftes ház 4. emeletén levő 101 m2-es, 4 szobás, világos lakás. Az ingatlant az teszi igazán vonzóvá, hogy a lakás felett elhelyezkedő tetőtér is megvásárolható a társasházi közös tulajdonból, így akár 160-180 négyzetméterig bővíthető. Rövid és hosszú távú lakáskiadásra is kiválóan alkalmas lehet a lakás, bővítés után akár mini magánkollégiumként is működhet.

12. kerület

Amivel nem kell foglalkozni, döljünk hátra és várjuk a hozamot

A Simona Ház 1-ben már 3 lakás kivételével minden ingatlan elkelt, azonban a második ütemben még van miből válogatni, hisz 9 db lakás elérhető. A beruházás a Magdolna-negyedben található, a befektető szerint a lakások értéke rohamosan emelkedni fog, hiszen a Corvin-negyed egyre inkább kinövi magát, illetve az önkormányzat rengeteg pénzt fektet a környék rehabilitációjába.

A projekt több egyetem vonzáskörzetében helyezkedik el, így a diákok körében népszerű választás lehet. A beruházó a lakásokat gépesíti és be is bútorozza, sőt igény szerint a bérbeadás teljes menedzsmentjét átvállalja a tulajdonostól. Aki fontolgatja a vásárlást, annak nem érdemes sokáig habozni, hiszen a honlap alapján július 29-től áremelés lesz.

Simona ház Befektetés, nyaraló, otthon Hévízen

A Lotus Residence mindenki számára ideális lehet, ha befektetési céllal vásárolna ingatlant. Hévíz turizmusa kiemelkedik a régióból, hiszen a Balaton közeli városoktól eltérően itt a szezon egész évben tart, így nem kell attól tartani, hogy a hidegebb hónapokban üresen áll az ingatlan. A beruházás legnagyobb előnye a többi új építésű projekttel szemben, hogy a lakások már kulcsrakészen várják a tulajdonosokat. Minden ház lifttel, riasztóval, parkolóval és padlófűtéssel rendelkezik. Az egyik Lotus-os lakásban készült képek alapján látszódik, hogy valóban egy jól átgondolt prémium beruházásról van szó. A Simona Házhoz hasonlóan itt is választhatjuk a bérbeadásmenedzsment opciót.

Lotus Residence

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Eladó Gattyán György egykori luxusáruházának épülete az Andrássy úton.

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Az OTP Bank Agrárgazdasági Értékesítési Igazgatóságának sajtóreggelijén az is elhangzott, hogy a következő években jelentős agrár hitelállománynövekedés várható.

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Az Eisberg által végzett Színes Tálak Kutatása szerint nem adjuk meg az elég időt a munkahelyi ebédnek.

© 2024 (v2.202102)