Szívhatják a fogukat a corvinusos szülők

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a Corvinus Egyetem Fővám téri központja környékén keres lakást gyermekének. Az mindenesetre vitathatatlan tény, hogy nagyon sok tökéletesen felújított ingatlant kínálnak ezen az amúgy is felkapott részen, és a méretek tekintetében is bőven van miből válogatni. A garzon kategóriától 50 négyzetméterig szemléztük a piacot. 

Szétnéztünk az egyik legnagyobb budapesti felsőoktatási intézmény, a Corvinus Egyetem központjának környékén. Az volt a feltételezésünk, hogy akinek a gyereke ide jár vagy fog járni, a lakáspiaci boom közepette fontolgathatja egy saját ingatlan vásárlását. 

Ez jól jöhet 

  1. egyrészt a csemete egyetemi évei alatt, 
  2. később pedig első lakásként a karrierkezdéskor,  
  3. családalapításhoz 
  4. vagy kiadási célra. 

A Fővám tér környéke egyébként is Budapest egyik legfelkapottabb része, ami a külföldiek körében is népszerű. Ilyen paraméterek mellett nem meglepő, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia még annak is, aki csupán egy mini garzont szeretne. 

Egy-két ajánlat négyzetméterárait vizsgálva egyenesen fennakadt a szemünk. 

Az mindenesetre szintén vitathatatlan tény, hogy nagyon sok tökéletesen felújított lakást kínálnak eladásra és a méretek tekintetében is bőven van miből válogatni. 

Mutatunk egy-egy kitűnő állapotban lévő ingatlant a garzon kategóriából, a 40 és az 50 négyzetméteres alapterület környékéről is. 

26,45 millió az irányára ennek a 25 négyzetméteres, a Ráday utcában található 3. emeleti, jól kiadható, kitűnő elrendezésű garzonnak.

Kattints a képre még több fotóért!

Liftes ház, fa galéria hálófülkével, előszoba, ablakos fürdő és ablakos konyha. A Váci utca, Vásárcsarnok, a Corvinus Egyetem is csak pár perc sétára van. Csakúgy, mint a Duna-part. Ennek megfelelően szuper a tömegközlekedés is.

30 millió forintra tartják ezt a IX. kerületi Drégely utcában, a Duna-parthoz közel található és teljes körűen felújított 2 szobás, 46 négyzetméteres lakást.


Kattints a képre még több fotóért!

10 percen belül megközelíthető nem csak a Corvinus, hanem a SOTE, a Műszaki Egyetem és az ELTE is. Ezen kívül sétatávolságra a 2-es, 4-es, 6-os villamos, a HÉV, a Lurdy Ház, a Nemzeti Színház és a Bálna Terasz is.

3. emeleti fekvés, alacsony rezsi, egyedi mérők. Új 3 rétegű tömör fa nyílászárók, beltéri ajtók, biztonsági bejárati ajtó, új villany- és vízvezetékek, gipszkarton, elektromos fűtés. De vannak szuper minőségű hideg, meleg burkolatok és klíma is.

Kicsit ugyan távolabb a Fővám tértől, de a tömegközlekedési lehetőségeket figyelembe véve mégis közel, a Rákóczi úton található ez az 50 négyzetméteres 3 szobás, belsőépítész stúdió által teljes körűen felújított, gépesített és bútorozott lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Távolról vezérelhető Smart fűtés és hűtés, vadonatúj és garanciális gépek, magas színvonalú asztalosmunka és egyedi dizájn. 

Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű.

A Keleti Pályaudvar pedig csupán néhány percnyi távolságra, ahogy az Állatorvostudományi Egyetem, a Corvinus, a Műszaki Egyetem vagy éppen a Semmelweis Orvostudományi Egyetem is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

© 2024 (v2.202102)