Szívhatják a fogukat a corvinusos szülők

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a Corvinus Egyetem Fővám téri központja környékén keres lakást gyermekének. Az mindenesetre vitathatatlan tény, hogy nagyon sok tökéletesen felújított ingatlant kínálnak ezen az amúgy is felkapott részen, és a méretek tekintetében is bőven van miből válogatni. A garzon kategóriától 50 négyzetméterig szemléztük a piacot. 

Szétnéztünk az egyik legnagyobb budapesti felsőoktatási intézmény, a Corvinus Egyetem központjának környékén. Az volt a feltételezésünk, hogy akinek a gyereke ide jár vagy fog járni, a lakáspiaci boom közepette fontolgathatja egy saját ingatlan vásárlását. 

Ez jól jöhet 

  1. egyrészt a csemete egyetemi évei alatt, 
  2. később pedig első lakásként a karrierkezdéskor,  
  3. családalapításhoz 
  4. vagy kiadási célra. 

A Fővám tér környéke egyébként is Budapest egyik legfelkapottabb része, ami a külföldiek körében is népszerű. Ilyen paraméterek mellett nem meglepő, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia még annak is, aki csupán egy mini garzont szeretne. 

Egy-két ajánlat négyzetméterárait vizsgálva egyenesen fennakadt a szemünk. 

Az mindenesetre szintén vitathatatlan tény, hogy nagyon sok tökéletesen felújított lakást kínálnak eladásra és a méretek tekintetében is bőven van miből válogatni. 

Mutatunk egy-egy kitűnő állapotban lévő ingatlant a garzon kategóriából, a 40 és az 50 négyzetméteres alapterület környékéről is. 

26,45 millió az irányára ennek a 25 négyzetméteres, a Ráday utcában található 3. emeleti, jól kiadható, kitűnő elrendezésű garzonnak.

Kattints a képre még több fotóért!

Liftes ház, fa galéria hálófülkével, előszoba, ablakos fürdő és ablakos konyha. A Váci utca, Vásárcsarnok, a Corvinus Egyetem is csak pár perc sétára van. Csakúgy, mint a Duna-part. Ennek megfelelően szuper a tömegközlekedés is.

30 millió forintra tartják ezt a IX. kerületi Drégely utcában, a Duna-parthoz közel található és teljes körűen felújított 2 szobás, 46 négyzetméteres lakást.


Kattints a képre még több fotóért!

10 percen belül megközelíthető nem csak a Corvinus, hanem a SOTE, a Műszaki Egyetem és az ELTE is. Ezen kívül sétatávolságra a 2-es, 4-es, 6-os villamos, a HÉV, a Lurdy Ház, a Nemzeti Színház és a Bálna Terasz is.

3. emeleti fekvés, alacsony rezsi, egyedi mérők. Új 3 rétegű tömör fa nyílászárók, beltéri ajtók, biztonsági bejárati ajtó, új villany- és vízvezetékek, gipszkarton, elektromos fűtés. De vannak szuper minőségű hideg, meleg burkolatok és klíma is.

Kicsit ugyan távolabb a Fővám tértől, de a tömegközlekedési lehetőségeket figyelembe véve mégis közel, a Rákóczi úton található ez az 50 négyzetméteres 3 szobás, belsőépítész stúdió által teljes körűen felújított, gépesített és bútorozott lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Távolról vezérelhető Smart fűtés és hűtés, vadonatúj és garanciális gépek, magas színvonalú asztalosmunka és egyedi dizájn. 

Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű.

A Keleti Pályaudvar pedig csupán néhány percnyi távolságra, ahogy az Állatorvostudományi Egyetem, a Corvinus, a Műszaki Egyetem vagy éppen a Semmelweis Orvostudományi Egyetem is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

© 2022 (v2.202102)