Még nem késő rágyúrni a nyárra! Fullos nyaralók Siófokon. 

Üvegezett fedett teraszos csoda az Aranyparton, a Balatontól 30 méterre, de kétgenerációs, négy hálószobás, nyárikonyhával, kerti grillel, bográcsozóval és homokozóval felszerelt nyaraló is akad a siófoki ingatlankínálatban az 50 millió forint fölötti árkategóriában. Gyakorlatilag nem tud tévedni, aki a tó legnépszerűbb településein vásárol.

Nehéz lyukra futni hosszú távon, ha az ember a legnépszerűbb balatoni városokban vásárol nyaralót. Ha nem is tölti lent a család az egész nyarat, a kiadásból is tetemes összeghez lehet jutni, nem mellesleg az ingatlanok értéke szintén folyamatosan növekszik az elmúlt évek tanúsága szerint. 

Szétnéztünk a felsőbb árkategóriában, konkrétan az 50 millió forint feletti irányáron kínált hétvégi házak között. Ezúttal a magyar tenger fővárosát, Siófokot vettük górcső alá.

Íme néhány impozáns ajánlat az Otthontérképen aktuálisan kínált ingatlanok közül!

85 millióért kínálják ezt a 3 + 4 félszobás csodás nyaralót Siófok-Balatonszéplak felsőn. A ház 2005-ben épült, nettó 154 négyzetméter alapterületű, kétgenerációs, két melléképülettel, 537 négyzetméteres telken. 

 Kattints a képre még több fotóért!

A szabadstrandtól mindössze 180 méterre van, csendes, aszfaltozott utcában. Beállt növényzet, automata öntözőrendszer, fúrt kút, fedett terasz nagyméretű tolóajtóval, tetőtér négy hálószobával.

 Kattints a képre még több fotóért!

Minden igényt kielégítő, ízléses kialakítás és sok extra, köztük páraérzékelős szellőztető- és riasztórendszer, redőny, szúnyogháló. A melléképületek közül a kisebbik tároló, a nagyobbik vízzel, villannyal, konyhapulttal felszerelt nyárikonyha.

 Kattints a képre még több fotóért!

A kertben épített körbeülhető grillsütő, bográcsozó hely, árnyékos hinta és homokozó is van.

Ez az apartmanház 5 szobás.

 Kattints a képre még több fotóért!

Az alsó szinten 2 szoba, 2 fürdőszoba és 2 konyha található, felül 3 szoba, 3 fürdőszoba és egy konyha. Minden a közelben, ami egy szuper nyaraláshoz kell: strandok, boltok, szórakozóhelyek, tömegközlekedési lehetőségek.

Irányára 78 millió forint.

Végezetül pedig egy befektetésnek is kiváló aranyparti, a teraszról és a nappaliból is örökpanorámás ingatlant ajánlunk. 

 Kattints a képre még több fotóért!

Egy igényes lakóparkban található, újszerű, 75 négyzetméteres, 17 négyzetméteres üvegezett, fedett terasszal, dupla klímával, hangszigetelt hálószobával, zárt udvari autóparkolóval.

 Kattints a képre még több fotóért!

A lakóparkban gondnok biztosítja a zavartalan működést egész éven át, de van lift, automata belépőkapuk, több közös tároló is.

 Kattints a képre még több fotóért!

A Balaton pedig mindössze 30 méterre van. A közelben található a Galérius élményfürdő, autóval pedig Siófok belvárosa pár perc alatt elérhető.

Télen-nyáron garantált itt a csodás pihenés.


© 2021 (v150.202005)